Bafra’da Sportlife Fitness Spor Salonu Açıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde Sportlife Fitness Spor Salonunun açılışı gerçekleştirildi.

A+A-

Samsun’un Bafra ilçesinde Sportlife Fitness Spor Salonunun açılışı gerçekleştirildi.
Bafra ilçesi Tabakhane Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Caddesi no : 21/A’da Hakan Dursun ve Ömür Akdemir’in işletmeciliğini yaptığı Sportlife Fitness Spor Salonunun açılışına Bafra protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Sportlife Fitness Spor Salonu işletmecileri Hakan Dursun ve Ömür Akdemir açılışlarına katılan herkese teşekkür ederek işyerlerinin Bafra ve Bölgesine hayırlı olması temennisinde bulundular.
Açılış kurdelesini Bafra İlçe  Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Ak Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Doğan Önder, Bafra, Alaçam ,19 Mayıs, Yakakent Tahıl Üreticileri Birliği Başkanı Hasan Toker , Sportlife Fitness Spor Salonu işletmecileri Hakan Dursun ve Ömür Akdemir hayırlı ve bereketli olması dilekleri ile kestiler.
Anı fotoğrafının çekilmesinin ardından açılış sona erdi.

bafrada-sportlife-fitness-spor-salonu-acildi.pngbafrada-sportlife-fitness-spor-salonu-acildi-001.pngbafrada-sportlife-fitness-spor-salonu-acildi-002.pngbafrada-sportlife-fitness-spor-salonu-acildi-003.pngbafrada-sportlife-fitness-spor-salonu-acildi-004.pngbafrada-sportlife-fitness-spor-salonu-acildi-005.pngbafrada-sportlife-fitness-spor-salonu-acildi-006.pngbafrada-sportlife-fitness-spor-salonu-acildi-007.pngbafrada-sportlife-fitness-spor-salonu-acildi-008.pngbafrada-sportlife-fitness-spor-salonu-acildi-009.pngbafrada-sportlife-fitness-spor-salonu-acildi-020.pngbafrada-sportlife-fitness-spor-salonu-acildi-021.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.