BAFRA’DA SPOR OKULLARI AÇILIŞI

BAFRA’DA SPOR OKULLARI AÇILIŞI

Bafra ilçesinde 2012-2013 eğitim-öğretim yılı okul sporları açılış programı düzenlendi.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü başkanlığında oluşturulan İlçe Okul Sporları Organize Komiteleri tarafından düzenlenen 2012-2013 eğitim-öğretim yılı okul sporları başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul ve kurumlar arasında yapılacak olan futbol, voleybol, basketbol, futsal, masa tenisi, badminton, güreş, kros, satranç ve atletizm branşlarında Bafra’da yapılacak olan müsabakalara katılacak takımlar ile Samsun’da düzenlenecek satranç, masa tenisi, badminton, güreş, atletizm ve kros müsabakalarına katılacak takımların sporcularının hazır bulunduğu kapalı spor salonundaki törene İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Genlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Ahmet Dursun ve öğretmenler katıldı.
Açılış töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu yaptı. Katipoğlu konuşmasında, “Her zaman eğitim-öğretim yılında okulları açar ama öğrencilerimizi bir yarış atı gibi koşuşturma peşinde olduğumuz bir eğitim öğretim süreci yaşamaktayız. Bu süreç içersin de öğrencilerin kendi aralarındaki kardeşlik paylaşma ve dayanışma duygusunu ortaya çıkartmak amacıyla organize edilen bu müsabakalarda herkes birbirini kırmadan sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü içersinde beraberce müsabakalar olmasını temenni ediyorum” dedi. 
İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Ahmet Dursun da takım oyunlarının kaynaşmanın ve insanların birbirini tanımanın en güzel yolu olduğunu vurguladı. 
Konuşmaların ardından Kızılırmak İlkokulu öğrencilerinin Adıyaman yöresine ait halk oyunları gösterisiyle açılış son buldu.

20121105aw000380_01.jpg20121105aw000380_03.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.