Bafra'da Sokağa Çıkma Yasağı Sonrası

İçişleri Bakanlığı tarafından Samsun' nun da içinde olduğu 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta, il sınırları içinde 2 gün boyunca sokağa çıkma yasağı getirmesinin ardından Bafra'nın cadde ile sokaklarda insan ve araç yoğunluğu görülmedi.

A+A-

Bafra’da yeni tip Koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre, gece yarısından itibaren sokağa çıkma yasağının başlamasının ardından gündüz saatleri cadde ve sokaklar boş kalırken, ilçe merkezinde sadece Emniyet güçleri görev yaptı.

Bafra'da yılın her dönemi yoğun olan Bulvar caddesi, Gençlik caddesi, Tekel Bankalar caddesi, 15 Temmuz Demokrasi Yeni Kent Meydanı, Türkeş Parkı, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı ile Beşyol mevkiileri adeta sessizliğe büründü.

Yasağın başlamasından sonra ana cadde ve mahallelerde uygulama yapan polis ekipleri, istisna kapsamı dışında olan vatandaşların dolaşmasına izin vermedi. Fırınlardan ekmek alan ve eczanelere giden bazı vatandaşlar da alışverişlerinin ardından evlerine döndü.

Hıfzıssıhha kararı ile ilçede Cumartesi günü nöbetçi eczane, ekmek fırınları ve su bayileri vatandaşın ihtiyacı için açık olan yerlerdi. Bunun yanı sırası bazı fırınlar sokağa çıkma yasağından dolayı evlerinden çıkamayan vatandaşların ekmek ihtiyaçlarını karşılamak için sokak sokak, ev ev ve site site gezerek dağıtım yaptı.
Bafra'da Sokağa Çıkma Yasağı SonrasıBafra'da Sokağa Çıkma Yasağı SonrasıBafra'da Sokağa Çıkma Yasağı SonrasıBafra'da Sokağa Çıkma Yasağı SonrasıBafra'da Sokağa Çıkma Yasağı SonrasıBafra'da Sokağa Çıkma Yasağı SonrasıBafra'da Sokağa Çıkma Yasağı SonrasıBafra'da Sokağa Çıkma Yasağı SonrasıBafra'da Sokağa Çıkma Yasağı SonrasıBafra'da Sokağa Çıkma Yasağı Sonrası

Bafra'da Sokağa Çıkma Yasağı SonrasıBafra'da Sokağa Çıkma Yasağı SonrasıBafra'da Sokağa Çıkma Yasağı SonrasıBafra'da Sokağa Çıkma Yasağı SonrasıBafra'da Sokağa Çıkma Yasağı SonrasıBafra'da Sokağa Çıkma Yasağı Sonrası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum