Bafra'da Sigortacılar Haftası kutlandı

Bafra'da Sigortacılar Haftası kutlandı

Samsun’un Bafra İlçesinde ‘Sigortacılık Haftası’ Öğretmenevinde düzenlenen İftar yemeği ile kutlandı.

A+A-

Sigortacılık Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Sigortacılık Sektör temsilcileri tarafından Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına Kayıtlı Bafra, Ondokuzmayıs, Alaçam ve Yakakent de faaliyet gösteren Sigorta Acenteleri katılımı ile iftar programı tertip edildi.


Programa katılım sağlayan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar ‘Günümüzün ekonomik ve sosyal hayatında önemli bir yere sahip olan sigortacılık sektörü, evimizi arabamızı, iş yerimizi, Üretim yaptığımız fabrikalarımızı, tarım ürünlerimizi ve en önemlisi çeşitli poliçeler ile sağlığımızı ve bizi koruma altına almaktadır. Gelecekte Kötü sürprizler ile karşı karşıya kalmadan önlem almamız bizi ve sevdiklerimizi bir nebze de olsun rahatlatacaktır. Bu duygu ve düşünce ile Sigortacılık Haftasını Kutlar, Sigortacılık Sektöründe faaliyet gösteren Acentelerimizi, Eksperlerimizi ve çalışanlarını tebrik ederim. ‘ dedi.

Sektör ile ilgili karşılıklı istişarelerin yapıldığı programa, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra TSO Meclis Üyesi ve TOBB Genel Kurul Delegesi Abdullah Bülbül, Bafra TSO 12 Meslek Komite Başkanı Sedat Urkaya, Bafra TSO Sanayi ve Dış Ticaret Uzmanı ve Sigortacılık sorumlusu Alişan Dereci, Samsun Sigorta Acenteler Dernek Başkanı Sayın Serdar Yıldız’a, Samsun Sigorta Acenteleri Meslek Komite Başkanı Sayın Uğur Malkoç’a ve Samsun Sigorta Acenteler Dernek Üyesi Sayın Mahmut Yurt ve Bafra, Ondokuzmayıs, Alaçam ve Yakakent de faaliyet gösteren Sigorta Acenteleri katılım sağladı.

bafrada-sigortacilar-haftasi-1.jpgbafrada-sigortacilar-haftasi-2.jpgbafrada-sigortacilar-haftasi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.