BAFRA'DA ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

BAFRA'DA ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

Bafra Belediyesi ilçede yine bir ilki gerçekleştirdi.

A+A-

Bafra Belediyesi’nin hizmet birimlerinde kullanılmakta iken ekonomik ömrünü tamamlamış ve hizmet konusu kalmayan, trafikten çekme belgeli 12 adet aracın, Belediye Encümenince (İhale Komisyonunca) gerçekleştirilen ihalesi, Bafra Belediyesi’nin sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlandı.

 

Belediye Encümen Toplantı Odasında yapılan ihale, şeffaf belediyecilik noktasında Bafra’da bir ilk olarak dikkat çekti.

 

Hamit Kılıç başkanlığındaki Bafra Belediyesi, halkın her kesimini içine alacak şekilde hayata geçirdiği ve tüm düşüncelere açık olduğu Ortak Akıl Toplantılarından sonra ihalelerin de canlı olarak yayınlanması şeffaf belediyeciliğin önemli bir adımı olarak değerlendiriliyor.

 

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Hizmet odaklı, şeffaf, üretken ama mutlaka halkı için var olan belediyecilik anlayışını Bafra’mızda hâkim kılmak çabasındayız. Gerçekleştirdiğimiz ihaleleri sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlayarak şeffaf belediyecilik bakış açımızı da hayata geçiriyoruz. Bafra’mız için yapılan ve yapılacak olan tüm ihalelerin hayırlı olmasını temenni ediyorum” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.