BAFRA’DA ’’REGAİB KANDİLİ’’ PROGRAMI

BAFRA’DA ’’REGAİB KANDİLİ’’ PROGRAMI

İslam aleminde mübarek kabul edilen ve recep, şaban, ramazan aylarını kapsayan "üç ayların" habercisi Regaip Kandili, Bafra’da idrak edildi.

A+A-

Mübarek üç ayların müjdecisi olarak kabul edilen Regaib Gecesi, 15 Temmuz Şehitler Camisi'nde manevi coşku içinde eda edildi.

Bafra İlçe Müftülüğü tarafından 15 Temmuz Şehitler Camisi'nde gerçekleştirilen Regaib Kandili programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. 

Okunan mevlitler ve dualar ile devam eden program, Camiye gelen cemaate Kandil Simidi ikram edilerek son buldu.

Programa Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programı İzlemek İçin Tıklayınız...

bafra’da-’’regaib-kandili’’-programi-1.jpg bafra’da-’’regaib-kandili’’-programi-2.jpg bafra’da-’’regaib-kandili’’-programi-3.jpg bafra’da-’’regaib-kandili’’-programi-4.jpg bafra’da-’’regaib-kandili’’-programi-5.jpg bafra’da-’’regaib-kandili’’-programi-6.jpg bafra’da-’’regaib-kandili’’-programi-7.jpg bafra’da-’’regaib-kandili’’-programi-8.jpg bafra’da-’’regaib-kandili’’-programi-9.jpg bafra’da-’’regaib-kandili’’-programi-10.jpg

bafra’da-’’regaib-kandili’’-programi-11.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.