Bafra'da Polise Bıçak Çektiler

Bafra'da Polise Bıçak Çektiler

Samsun'un Bafra ilçesinde hakkında kesinleşmiş 13 yıl 9 ay hapis cezası bulunan Tuncay K.'nın gözaltına alınması esnasında, oğulları polise güçlük çıkardı. Emniyet güçlerine bıçak çektiği iddia edilen Tuncer K. ve kardeşi Onur K. gözaltına alındı.

A+A-

Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, 'Kasten adam öldürme' suçundan 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve aynı zamanda cezaevi firarisi olarak çeşitli suçlardan da aranan T.K.(42) için soruşturma başlattı. Yapılan soruşturma kapsamında, T.K. Büyükcami Mahallesi'ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ardından sevk edildiği Bafra Adliyesindeki işlemlerinin ardından tutuklanarak Bafra T Tipi kapalı Cezaevine gönderildi.

OĞULLARI BIÇAK ÇEKTİ

Gözaltı işlemi sırasında Tuncay K.'nın oğulları Tuncer K. ve Onur K. polise güçlük çıkardı. Polis ekipleriyle yaşanan arbede esnasında Tuncer K. polise bıçak çekerken, olay yerine gelen takviye ekipler sayesinde Tuncay K. gözaltına alındı. Tuncer K. ile Onur K. da, babaları gibi gözaltına alındı. Şahısların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.