BAFRA’DA POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 169. YILI KUTLANDI

BAFRA’DA POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 169. YILI KUTLANDI

Türk Polisinin Kuruluşunun 169. Yılı Kapsamında, Bafra’da Yapılan Etkinlikte Kent Meydanında Bulunan Atatürk Anıtına Çelenk Bırakıldı.

A+A-

Saat 10.00’da Kent Meydanında düzenlenen programda, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit Atatürk Anıtına Çelenk Bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşma yapan YİĞİT, ‘’ Bugün TÜRK halkının sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk İlke ve İnkılaplarının, Cumhuriyetin koruyucu ve teminatı olan, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında büyük bir cesaret, azim ve kararlılıkla çalışan TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 169. Kuruluş yıldönümünü sizlerle birlikte kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğumu belirterek, en içten saygı ve şükranlarımı arz ederim. Kuruluşundan bugüne, edindiği tarihi birikimlerle her geçen gün kendisinden daha fazla söz ettiren Polis Teşkilatımız, planlı ve programlı çalışmaları ile, kaliteli insan gücü ve halkımızın desteği ile başarısını devam ettirecektir.  Emniyet teşkilatı olarak amacımız; öncelikle suçun işlenmesini önlemek, suç işlendikten sonra da suçun faillerini ortaya çıkararak yakalamaktır. Suçu önleme ve suç işleyenlerin yakalanmasında başarının en önemli unsurlarından biri de vatandaşlarımızın desteğidir. Bu desteğin artarak devam edeceğine inancımız tamdır. Bu amaçla İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün 155 Polis İmdat telefonları 24 Saat halkımızın hizmetindedir.


Fedakâr Çalışma Arkadaşlarım, Emniyet teşkilatımız 250 bini aşan mensubuyla çok büyük bir teşkilattır. Özellikle Ülkemizde asayişi temin eden Türk Polis teşkilatının personeli olarak, sizlerin ortaya koyduğu azim ve özveri takdire şayandır. Milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca çalışan sizlerin, ülkemizin en güvenilir kurumlarından olan teşkilatımızı daha da ileri taşıyacağınıza olan inancımız sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, Devletimizin ve milletimizin huzur ve güvenliği ile bölünmez bütünlüğünün dağim olması için, hayatlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, bizlere emanet olan ailelerine en içten sevgilerimi sunuyorum. Halen görev başında olan mensuplarımıza, ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle, Saygılar sunuyorum.’’ Şeklinde konuştu.

 Bafra Emniyet Müdür Mustafa Yiğit’in konuşmasının ardından konuşma yapan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise şunları söyledi ; ‘’ Başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere bütün personelimizin bu güzel gününü kutluyorum. Onların bu ülke için, bu millet için yaptıkları hayırlı hizmetlerin devamını temenni ediyorum.  Bütün teşkilatımızı aileleri ile beraber huzur içerisinde başlarına en ufak bir şey gelmeden sağlıklı bir yaşam diliyorum ve hepinize saygılar sunuyorum.’’

Kent Meydanında yapılan programın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında konuklara çeşitli ikramlarda bunuldu.

Programa; Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Yzb. İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,  Polis Memurları ve Daire Amirleri katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.