BAFRADA PARK KAVGASI 1 YARALI

BAFRA'DA PARK KAVGASI 1 YARALI

Bafra'da araç parkı yüzünden çıkan kavgada bir kişi yaralandı.

A+A-

Olay, Bahçeler Mahallesi Yaşar Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet A. (36) 55 DZ 314 plakalı kamyonunu Hasan K.’ya ait briket ocağının önüne park etmek istedi. İş yerinin önüne park etmemesini söyleyen Hasan K. ile kamyon sürücüsü Ahmet A. arasında tartışma çıktı. Sinirlenen kamyon sürücüsü kullandığı kamyonla geri geri gelerek, iş yerine ait park halindeki 41 D 4872 plakalı traktöre çarptı. Çarpma neticesinde traktör de önünde yine park halinde bulunan iş yerine ait 55 ND 750 plakalı kamyonete çarptı. Araçlarda maddi hasar meydana geldi. 
Bunun üzerine briket ocağı sahibi Hasan (38), Mustafa (25), Ömer (24) ve Savaş K. (21) kardeşler ile kamyon sürücüsü Ahmet A. arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Hasan, Mustafa, Ömer ve Savaş K. tarafından sopa ve demir çubuklarla darp edilen kamyon sürücüsü Ahmet A., cebinden çıkarttığı bıçak ile kardeşlerin elinden kurtularak aynı sokakta bulunan evine kaçtı. Bir müddet sonra evde bulunan ruhsatlı pompalı tüfeğiyle dışarı çıkan kamyon sürücüsü Ahmet A., kendisini darp eden kardeşlere ait iş yerine doğru 2 el ateş etti. 
Tüfek seslerini duyan mahalle sakinleri tarafından olay, polise haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olaya karışan Hasan, Mustafa, Ömer ve Savaş K. kardeşler ile kavgada başından yaralanan Ahmet A., hastane de tedavisi yapıldıktan sonra gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kardeşler ile Ahmet A. arasında bir gün önce aynı yerde yine park yüzünden tartışma çıktığı öğrenildi.

20130610aw000120_02.jpg20130610aw000120_03.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.