Bafra`da Özel Çocuklar Spor ve Eğitim Şenliği

Bafra`da Özel Çocuklar Spor ve Eğitim Şenliği

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü`nün katkıları ile bu yıl 2.`si düzenlenen Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Şenliği başladı.

A+A-

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü`nün katkıları ile bu yıl 2.`si düzenlenen Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Şenliği başladı. Bafra İlçe Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda başlayan programın açılış konuşmasını Bafra Doğankaya Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Dursun Dündar gerçekleştirdi. Dursun Dündar konuşmasında, “ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelsiz bir dünya oluşturma çabasından yola çıkan dört özel okulumuzun birlikte düzenlemiş olduğu özel çocuklar spor ve eğitim şenliğine hoş geldiniz.  Her ne kadar bu günlerde engelliler gününü kutluyorsak da asıl amaç engelsiz dünya oluşturmaktır. Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmen ve velilerince kurulan ve dört özel okulumuzun da aktif destek verdiği Bafra Özel Çocuklar Eğitim Derneği ve bağlı olan spor kulübümüz özel eğitim alanındaki tüm bireylerin engelsiz olarak eğitim almaları ve sportif etkinliklere katılımını sağlamak amacıyla kurulmuştur. Ben bizlere bu konularda destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Çocuklar Spor ve Eğitim Şenliği Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel`in bowlingde başlama atışı ile başladı. Spor şenliği programına Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, Okul Müdürleri, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

bafra-engelliler-gunu.jpgbafra-engelliler-gunu-1.jpgbafra-engelliler-gunu-2.jpgbafra-engelliler-gunu-4.jpgbafra-engelliler-gunu-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.