Bafra'da Öğrencilerden Mavi Kapak  kampanyasına  Destek

Bafra'da Öğrencilerden Mavi Kapak kampanyasına Destek

Samsun’un Bafra ilçesinde, öğrenciler engellilere destek olmak için mavi kapak kampanyasına destek verdi.

A+A-
Bafra Nazmiye Demirel Ortaokulu öğrencileri engellilere destek olmak için topladıkları mavi kapakları Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şube Başkanı Recep Köksal`a teslim ettiler.
 
Samsun Maarif Hareketi kapsamında bir çok sosyal sorumluluk projelerine katılan ve destek veren Nazmiye Demirel Ortaokulu öğrencilerinin toplamış oldukları mavi kapakları engelliler derneğine teslim ettiklerini dile getiren Okul Müdürü Zihni Öztürk, "Bu kapaklar toplanarak bir araya getiriliyor ve Sakatlar Derneği`ne bağışlanarak tekerlekli sandalyeler alınması sağlanıyor. Bu bilinci öğrencilerimize vererek okulumuzla öğretmenlerimizle Sakatlar Derneği arasında bir köprü kuruyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda da okul olarak sizlerin yanındayız” diye konuştu.
 
 
Bafra Sakatlar Derneği Başkanı Recep Köksal ise mavi kapağın tanesinin 1 gram geldiğini 1 kilogramın içinde bin tane kapak bulunduğunu belirterek, " 300 kilogram kapak ile bir adet tekerlekli sandalye alınabiliyor. İhtiyaç sahipleri tekerlekli sandalye bekliyor. Öğrencilerimizin desteği bizleri çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.