Bafra'da Oda Başkanlarından Demir’e Teşekkür

Samsun esnafından sonra Bafra’da ki 5 oda esnafları da büyükşehrin bin lira yardımından yararlanacak.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun’da ki mağdur olan esnafa bin lira yardım yapılacağı açıklamış, Samsun’un ilçeleri yardım paketinden yararlanamayacağı söylenmişti.

Bafra’da ki 5 oda başkanları bafra55.net haber sitemize açıklama yapmış ve “biz üvey evlat mıyız” demişti.

Bugün ise Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu, Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Bafra Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk, Bafra Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İmdat Akay, Bafra Şoförler Odası Temsilcisi Tevfik Tuncay Lokantacılar Odasında toplanarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Samsun Odalar Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler’e teşekkür mesajı yayımladılar.

5 oda başkanları adına konuşan Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu ise teşekkür mesajında şunlara yer verdi, “5 oda olarak başlattığımız ‘ Biz yetim miyiz’ ile başlayan sayıştayda kendi haklarımızı aramak için mücadele verdik. Sayıştayda geçen güzel şeyleri, orada dilimiz döndüğü kadar anlatmaya çalıştık. Orada ki arkadaşlarımız sağ olsunlar bizleri dinlediler dinledikten sonra kararlarını verdiler. Bu nedenle Samsun ve ilçelerinde bulunan esnafa yönelik bin liralık yardımdan dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’a, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı’ya, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın’a, Samsun AK Parti İl Başkanı Av. Ersan Aksu’ya, Samsun Odalar Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler’e teşekkürü borç biliriz” dedi.

Diğer oda başkanları ise bu tutumlarından dolayı destek veren herkese teşekkür etti.

Haber : Emre Şahinol

bafrada-oda-baskanlarindan-demire-tesekkur.JPGbafrada-oda-baskanlarindan-demire-tesekkur-001.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.