Bafra'da o okul bu kez afet bölgesi için ekmek üretiyor

Bafra Hasan Çakın Kız  Meslek lisesinde deprem bölgesine gönderilmek üzere günlük 20 bin ekmek üretiyor. Yapılan üretimin afet durumu sonlanana kadar süreceği belirtildi.

A+A-

Bafra Hasan Çakın Kız  Meslek lisesinde deprem bölgesine gönderilmek üzere günlük 20 bin ekmek üretiyor. Yapılan üretimin afet durumu sonlanana kadar süreceği belirtildi.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Gazioğlu yapılan çalışmalarla ilgili Bafra55.net haber canlı yayınında yaptığı açıklamada,’’ Bafra Hasan Çakın Kız Meslek Lisesi’nde bulunan ekmek atölyesi, depremzedelere ulaştırılmak üzere günlük taze ekmek üretimine başladı. 24 saat aralıksız şekilde çalışmalarını sürdüren Okul Müdürümüz Yıldıray Baş, ekibi, okul personeli, Bafralı hayırseverlerin gönderdiği un ve maya gibi ekmek üretim malzemeleri kullanıyor. Günde en az 20 bin ekmek üretimi yapılarak  Bafra Kaymakamlığı koordinesinde deprem bölgesine gönderiliyor.
Bu yardım koordinesinde bizlere örnek olan Bafra Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen’e ve diğer yetkililere, yardım sever halkımıza , bu ekmekler için gecesini gündüzüne katan herkese, personele teşekkür ediyorum.’’dedi.
Bafra Hasan Çakın Kız Meslek Lisesi Müdürü Yıldıray Baş ise,’’ Bafra Hasan Çakın Kız Meslek Lisesi olarak deprem bölgesinde yaşanan afet durumu sonlanana kadar her gün 20 bin ekmek üretimine devam etme kararı aldık. Allah bir daha böyle bir açı göstermesin. Ekmek konusunda destek veren herkesten Allah razı olsun.’’diyerek sözlerini tamamladı.

bafrada-o-okul-bu-kez-afet-bolgesi-icin-ekmek-uretiyor121.jpgbafrada-o-okul-bu-kez-afet-bolgesi-icin-ekmek-uretiyor12.jpgbafrada-o-okul-bu-kez-afet-bolgesi-icin-ekmek-uretiyor1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.