Bafra’da Nevruz Bayramı Coşku İle Kutlandı

Bafra TOKİ  Şehit Mehmet Boşnak Ortaokulunda  Nevruz Bayramı coşku ile kutlandı.

A+A-

Bafra TOKİ  Şehit Mehmet Boşnak Ortaokulunda  Nevruz Bayramı coşku ile kutlandı.
Bafra TOKİ  Şehit Mehmet Boşnak Ortaokulunda  Nevruz kutlaması saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Nevruz kutlamasına Bafra protokolü, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile siyasi parti temsilcileri  katılım sağladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Bafra TOKİ  Şehit Mehmet Boşnak Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Serkan Yavuz yaptı. Bafra TOKİ  Şehit Mehmet Boşnak Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Serkan Yavuz konuşmasında ‘’NEVRUZ BAYRAMI’’ tarihi hakkında açıklamalarda bulundu.
Şiirlerin okunması, Halk oyunu gösteriminin ardından Nevruz Ateşi yakıldı. Demir dövme ve yumurta tokuşturma etkinliğinde sonra anı fotoğraflarının çekilmesi ile birlikte program sona erdi.

bafrada-nevruz-bayrami-cosku-ile-kutlandi-15.jpgbafrada-nevruz-bayrami-cosku-ile-kutlandi-14.jpgbafrada-nevruz-bayrami-cosku-ile-kutlandi-13.jpgbafrada-nevruz-bayrami-cosku-ile-kutlandi-12.jpgbafrada-nevruz-bayrami-cosku-ile-kutlandi-11.jpgbafrada-nevruz-bayrami-cosku-ile-kutlandi-10.jpgbafrada-nevruz-bayrami-cosku-ile-kutlandi-9.jpgbafrada-nevruz-bayrami-cosku-ile-kutlandi-8.jpgbafrada-nevruz-bayrami-cosku-ile-kutlandi-7.jpgbafrada-nevruz-bayrami-cosku-ile-kutlandi-6.jpgbafrada-nevruz-bayrami-cosku-ile-kutlandi-3.jpgbafrada-nevruz-bayrami-cosku-ile-kutlandi-2.jpgbafrada-nevruz-bayrami-cosku-ile-kutlandi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.