BAFRA’DA MUTLULUK ATÖLYESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

BAFRA’DA MUTLULUK ATÖLYESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü koordinesinde başlatılan ve 22 Şubat 2019 tarihinde tanıtımı yapılan “ Mutlu Öğretmen Atölyesi “ ilk mezunlarını verdi.

A+A-

Eğitici olarak Rehber Öğretmenler Faruk GÜLŞEN ve Leyla Deniz Uygur YOLÇUN görev aldığı atölye çalışmasının ilki 16 öğretmenin katılımı ile gerçekleştirildi.

6 hafta süren eğitim sonunda katılımcı öğretmenler atölye çalışmasının çok verimli geçtiğini beklentilerinin üzerinde bir çalışma olduğunu ifade ederek çalışmada emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Etkinliğin koordinesini gerçekleştiren Bafra RAM Müdürü İlker KARAKAYA bu etkinlikle Bafra’ da mutlu öğretmenlerle birlikte mutlu sınıf ve mutlu öğrenci hedefine ulaşacaklarını ifade ederek katılımcılara ve eğiticilere teşekkür etti.

Katılımcı öğretmenlere katılım belgelerini takdim eden Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, öncelikle Bafra RAM ve eğitici öğretmenlere teşekkür ederken, ama asıl teşekkür ile alkışı Atölye Çalışmasına katılan siz değerli meslektaşlarımızın hak ettiğini belirtmek isterim diyerek aynı zamanda bu atölye çalışmalarının devamı için gerekli desteği vereceklerini belirtti.

Program katılımcı öğretmenlere Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Bafra RAM Müdürü İlker KARAKAYA, Bafra RAM Md. Yrd. Bilal AKDAĞ ile Eğitici Rehber Öğretmenler Faruk GÜLŞEN ve Leyla Deniz Uygur YOLÇUN tarafından katılım belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.

bafra’da-mutluluk-atolyesi-ilk-mezunlarini-verdi------1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.