BAFRA'DA MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI ŞÜPHELİSİ 5 KİŞİ YAKALANDI

BAFRA'DA MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI ŞÜPHELİSİ 5 KİŞİ YAKALANDI

Samsun’un Bafra ilçesinde çeşitli tarihlerde yapılan motosiklet hırsızlığıyla ilgili 5 şüpheli yakalandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, duyarlı bir vatandaş tarafından 155 hattına İsaklı Mahallesi Eski Şube Caddesi’nde 3 çocuğun bir mobileti çalışmadan götürdükleri şeklinde ihbar yapıldı. Bafra’da son 1 ay içersinde 8 motosikletin çalışması üzere harekete geçen polis ekipleri belirtilen adreste S.C.(17), Ş.Ş.(17) ve C.Ş.’yi(14) yanlarında bulunan mobiletle birlikte gözaltına aldı. Mobiletin 15 gün önce Kavakpınar Mahallesi Tip Evler Sokak’ta bulunan evin önünden çalındığı tespit edildi. 
Zanlılar, emniyette alınan ifadelerinde mobileti F.Ç.’den(16) aldıklarını ileri sürdüler. Bunun üzerine polis tarafından gözaltına alınan F.C.’nin ifadesi doğrultusunda F.A.(17) ve M.G. (17) gözaltına alındı.
F.C.’nin ifadesi doğrultusunda Altınyaprak Mahallesi’nde bir evin kömürlüğünde ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde olmak üzere 2 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Toplam 6 motosiklet çaldıklarını itiraf eden F.C.’nin, diğer motosikletleri nereye bıraktıklarını hatırlayamadığını söylediği öğrenildi. 
C.Ş. karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, S.C.C.(16), Ş.Ş.(17), F.C.(16), F.A.(17) ve M.G.(17) ise karakoldaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.