Bafra'da Miniklerden 15 Temmuz Turnuvası

Bafra'da Miniklerden 15 Temmuz Turnuvası

Samsun’un Bafra İlçesinde 15 Temmuz Demokrasi şehitlerini anmak adına yaz okulu futbol turnuvası düzenlendi.

A+A-

Eski Şehir Stadyumu Açık Spor Tesisleri Suni Çim Sahasında düzenlenen turnuvaya 1930 Bafra Spor, Mevlana Spor, Kızılırmak Spor, 1453 Fetih Spor, Dededağ Spor, Altınyaprak İ.Ö.O. Spor ve Gençlik Spor Okulları takımlarından oluşan 500 minik futbolcu katıldı.

Yapılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anma yaz okulu turnuvasını organize eden 1453 Fetih Spor kulüp başkanı ve aynı zamanda antrenörlüğünü yapan Berati Kara konuşmasında şu ifadeleri kullandı. “Bafra’da, 1930 Bafra Spor, Mevlana Spor, Kızılırmak Spor, 1453 Fetih Spor, Dededağ Spor, Altınyaprak İ.Ö.O. Spor ve Gençlik Spor Okulları takımlarından oluşan, toplamda 500 minik sporcumuzla hem onların spor gelişiminde farkındalık yaratmak için, hem de 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi anmak için böyle bir turnuva düzenledik. Bu Turnuvada asıl amacımız belirtmiş olduğum gibi minik sporcularımızı birbirlerine kaynaştırmak ve maçlar yaparak gelişimlerini sağlamaktır. Turnuvamızda 2007 ve 2008 doğumlu genç miniklerimiz U-11 takımlarını oluşturuyor. 2009, 2010 ve 2011 doğumlu olan minik sporcularımız ise U-10 grubunda mücadele verecekler. Bu turnuvada U-10 grubumuz Ağustos’un 2’sinde sona erecek. U-11 grubumuz ise Ağustos’un 6’sında son bulacaktır” dedi.

Daha sonra sözlerine şu şekilde devam eden Kara, “Her iki grupta da birinci olan takımlarımıza 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma kupası taktim edilecek. İkinci ve üçüncü olan takımlarımıza da madalya verilecektir. Bunun kapsamında turnuvaya katılan 7 takımın genç minik sporcularına ödüller ve hediyeler verilecektir. Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz olduğumuz 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Yaz Okulu Futbol Turnuvasını gelecek senelere de yayarak devam ettireceğiz” dedi.

Eski Şehir Stadyumu Açık Spor Tesisleri Suni Çim Sahasında gerçekleştirilen turnuvaya CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, Bafra Belediyesi Kültür Müdürü Yusuf Danışmaz, 1930 Bafra Spor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, 1453 Fetih Spor Kulüp Başkanı Berati Kara, Tesis Sorumlusu Ahmet Cansız ve bir çok sayıda seyirci katıldı.

bafrada-miniklerden-15-temmuz-turnuvasi-1.jpgbafrada-miniklerden-15-temmuz-turnuvasi-2.jpgbafrada-miniklerden-15-temmuz-turnuvasi-3.jpgbafrada-miniklerden-15-temmuz-turnuvasi-4.jpgbafrada-miniklerden-15-temmuz-turnuvasi4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.