Bafra'da MHP'liler İftarda bir araya geldi

Bafra'da MHP'liler İftarda bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe Başkanı ve yönetimi  bir iftar yemeği düzenledi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe Başkanı ve yönetimi  bir iftar yemeği düzenledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe başkanlığı tarafından, Aybelya Tatil Köyü Restoranlarında bir  iftar yemeği düzenlendi.

MHP Bafra İlçe Başkanı Emin Usta ve yönetimi konuklarla yakından ilgilendi
Din görevlilerinin okuduğu aşrı şeriflerin peşinden edilen dualar sonrası okunan akşam ezanı ile birlikte oruçlar huşu içinde açıldı.

 İftar yemeğinde bir konuşma yapan MHP Bafra ilçe Başkanı Emin Usta, ‘’Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan Ramazan ayını idrak ediyoruz. Paylaşmanın, sevginin, bereketin, birlik ve beraberliğin zirve yaptığı rahmet ve mağfiret ayındayız. Birlik ve beraberliğe, en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçmekteyiz. Beklenenlerimiz var. Kerkük ve Musul’daki Türkmenler, İsrail’in zulmü altındaki Filistinliler, Doğu Türkistan’daki soydaşlarımız, Somali’deki dindaşlarımız, Türk-İslam Âlemi, Müslüman Türk Milletini bekliyor. Şimdiden mübarek ramazan bayramınızı tebrik ederim. Cenabı Allah birliğimizi, dirliğimizi, ağzımızın tadını bozmasın İnşallah. Ramazan sadece aç kalmak, susuz kalmak değildir. Ramazan eline, diline, beline sahip olmaktır. Cenabı Allah inşallah bu Ramazan’ı hayırlarla geçirmeyi bize nasip eder. Her Ramazan’ın arkasından bir bayram olur. Ramazan Bayramı hem ülkemizde hem komşu ülkelerde hem de dünya coğrafyası üzerinde acı çeken, esir olan tüm Türklere bayram olur, inşallah. Bizler bir aileyiz. Her zaman partimizin neferi olmaya devam edeceğiz. Bugün de birliğimizin, beraberliğimizi artırmak için buluştuk. Katılan tüm dostlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Programa MHP İlçe Başkanı Emin Usta, Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgü, Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Feyyaz Yörük, Türk Sağlık Sen Başkanı Ömer Faruk Şen, Türk Tarım Ormansen Başkanı Ragıp Güneş, Türk Bürosen Başkanı İbrahim Kurt, Türk Yerel Hizmetsen Başkanı Oğuz Arslan, Türk Diyanet Sen Başkanı Asım Kalyoncu, Türk İmarsen Başkan İbrahim Çolak, Türk Enerji Sen başkanı Gökhan Yıldız, MHP meclis Üyeleri ve MHP Yönetim kurulu katıldı.bafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-17.jpgbafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-16.jpgbafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-15.jpgbafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-14.jpgbafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-13.jpgbafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-12.jpgbafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-11.jpgbafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-10.jpgbafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-9.jpgbafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-8.jpgbafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-5.jpgbafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-4.jpgbafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-3.jpgbafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-2.jpgbafrada-mhpliler-iftarda-bir-araya-geldi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.