Bafra'da MHP'den Birliktelik Mesajı

Bafra'da MHP'den Birliktelik Mesajı

Samsun`un Bafra ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltı programında Ülkü Ocakları, Sendikalar, Vakıflar ve Kadın Kolları bir araya geldi.

A+A-

Bafra ilçesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde bir araya gelen MHP İlçe Teşkilatı Bafra Belediye Meclis Üyeleri, Sendika Temsilcileri, Vakıf Temsilcileri ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı birliktelik mesajı verdi.

Kahvaltı programında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, “Seçim çalışmalarımızdaki samimiyetimiz hem halk tarafından hem de kendi partililerimiz tarafından olumlu bir görüşe sebebiyet verdiğine inanıyorum. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi`nin Bafra`da ki kurumlarının burada birliktelik sergilemesi de bunun kanıtıdır. Seçim çalışmalarında bizimle birlikte fedakârca çalışan her bir teşkilat mensubumuza teşekkür ediyorum. Bu başarıyı birlikte yakaladık. Seçim sonuçlandı ve artık Milliyetçi Hareket Partisi adına Bafra`da yeni bir dönem başladı. Bu dönemde bizleri bazı sorumlulukların beklediğinin farkındayız. İnşallah Allah`ın izniyle üstesinden geleceğimize de inanıyoruz. İlçe başkanınız olarak sizleri bir arada tutmak herkesi dinlemek fikirlerinden faydalanmak sizlere yardımcı olmak üzere özellikle ülkücüleri tek yürek kalması için mücadele edecek olan biri olarak karşınızdayım. Sizin gibi dava arkadaşlarım olduktan sonra Bafra`da bu hareket bitmez bunun içinde sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizlerin her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim ”dedi. Turna`nın ardından konuşan Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanı Kemal Şahin, “ Seçim çalışmalarını Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sinan Ateş`in direktiflerini yerine getirerek geçirdik.  Siyaset partimizin görevi. Bizde eğitim ve kültür alanında faaliyetlerimize devam ediyoruz.  Bu faaliyetler kapsamında Ülkü Ocaklarımızın dergileri olan Dönence ve Bilge Türk üzerinden yapılan yarışmalarında Bafra Anadolu Lisesi temsilcimiz birinci oldu. Ve ardından Bölge de de birinci olarak Ankara`da yarışmaya hak kazandı. Ona da buradan başarılar diliyorum. Biz Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı olarak Bafra`mızı ve ocağımızı en iyi şekilde temsil etmek için çaba sarf ediyoruz. Bu programı hazırlayarak bizleri bir araya getiren MHP ilçe başkanımız Barbaros Turna`ya ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmalarından ardından program son buldu.

bafra-mhp-1.jpgbafra55net

bafra-mhp-2.jpgbafra55net

bafra-mhp-3.jpgbafra 55net

bafra-mhp.jpgbafra55net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.