BAFRA’DA MERKEZ HALI YIKAMA MERKEZİ

BAFRA’DA MERKEZ HALI YIKAMA MERKEZİ

Bafra ilçesinin Hükümet Konağının arkasında, Bafra ilçe Milli Eğitim Merkezi yanında bulunan ‘Merkez Halı Yıkama’ hizmete girdi.

A+A-

 

Necati Duran ve Murat Eroğlu tarafından ‘Merkez Halı Yıkama’ hizmete girdi.  ‘Merkez Halı Yıkama’ ismiyle bir ay önce açılışı yapılan işyerine vatandaşlar ilgi gösteriyor.

      MERKEZ HALI YIKAMA BAFRA HÜKÜMET KONAĞI ARKASINDA, BAFRA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YANINDA BULUNUYOR.

     Bafra ilçesinin yeni bir halı yıkama merkezine kavuştuğunu belirten Necati Duran, “Ramazan Bayramı temizliği yapmadan önce mutlaka ‘Merkez Halı Yıkamayı’ arayıp halıları bir telefonla evinizden alıp, yıkayıp, kurulayıp, kontrol edildikten sonra hijyenik bir şekilde paketlenip evlere servis yapılmaktadır. Halı yıkamadaki temizlik ürünlerin kalitesi önemlidir. Temiz Halı Sağlığımız için alınması gereken önlemlerden ilkidir. Halı temizliği tüm aileyi etkilemektedir. Halılarımız gördüğümüz bir şekilde kirlenmektedir. Halı kendiliğinden bakteri mikrobu üretmektedir. Evde ve bahçede yapılan halı temizliği hem maliyeti artırmakta, hem de temiz ve hijyenik olmaktadır. Sağlık açısından halılar her 6 ayda bir yıkanmaktadır. Hayat kalitemiz açısından halı temizliğine dikkat etmeliyiz” dedi.

      BAFRA YENİ BİR HALI YIKAMA MERKEZİNE KAVUŞTU

       Çalışma felsefelerinin müşteri memnuniyetine uygun olduğunu belirten Necati Duran, “Halılarınız bir telefonla ücretsiz evinizden alınıp, yıkanıp, poşetlenip size teslim edilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.