BAFRA'DA MANDA SÜTÜNÜN PAZARLANMASI KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

BAFRA'DA MANDA SÜTÜNÜN PAZARLANMASI KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

Samsun İli Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Metin, ''Bafra'da Manda Sütünün Pazarı Hazır Ama Sağma Alışkanlığı Yok'' dedi.

A+A-

Bafra Ziraat Odasında düzenlenen konferans'da açılış konuşması yapan Samsun İli Damızlık Manda Yetişricileri Birliği Başkanı İsmail Metin, '' Birliğin 2008 yılında kuruluş çalışmalarında büyük emeği olan ve o yıllarda İl Özel İdare Araştırma Geliştirme Daire Başkanı Sayın Eyüp Elmas bey bugün manda sütünün pazarlanması konuluy toplantımızda araştırma ve geliştirme uzmanı olarak tekrar yanımızda olup sütümüzün pazarlanması hakkında engin bilgilerinden faydalanacağız. 
   Değerli arkadaşlar 2008 yılında kısıtlı imkanlar içerisinde kurduğumuz Samsun İli Damızlık Manda Yetişticileri Birliği Yönetim Kurulu olarak çalışmalarımıza özveri göstererek bugün ki birlikler arasında örgütlenmeye yakışır bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İnşallah bugün ki toplantımızda ülkemizde manda yetiştiriciliğinde birinci olan Samsun ilimizde manda sütünü ekonomiye kazandıracağız. Birliğimizin çalışmaları içerisinde manda sütü için 3 adet süt soğutma tankı kazandırmış olup bugün ki vereceğimiz kararlarla bunları aktif hale getireceğiz.'' dedi.

Samsun İli Manda Yetişriciliği Başkanı İsmail Metin'în konuşmasının ardından Eyüp Elmas manda üreticilerine bilgilendirme yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.