Bafra’da Maganda Kurşunu Canından Ediyordu

Bafra’da Maganda Kurşunu Canından Ediyordu

Bafra’da Ramazan Bayramı namazı sonrası kimliği belirsiz kişilerce havaya açılan ateş sonucu tabancadan çıkan kurşunlar 2 katlı bir evin çatısına isabet etti.

A+A-

Bafra’da her bayram olduğu gibi bu bayram namazı sonrasında da bazı kişiler silahlara sarılarak evlerinin balkon ve pencerelerinden havaya rastgele ateş açtı.

 Tabancalardan havaya açılan ateş sonucu yere düşen yorgun mermilerden bir tanesi Çetinkaya Mahallesi Fevzi çakmak sokak bulunan Ramazan Emirza’ya ait 2 katlı evin tavanını delerek paspasın üzerine düştü.

“MERMİ 5 METRE DAHA AŞAĞIYA GELSE BANA GELİYORDU”

Bafra55.net haber sitemize açıklama yapan Ramazan Emirza; ” Bayram namazına gittik. Geldiğimizde evimizin 2. katındaki balkonda oturuyordum. Bir anda mahalleden silah sesleri geldi. Öncelikle etrafıma baktım, sonrasında babama sordum. Tekrar balkona baktığımda tavanı delen merminin boş kovanını paspasın üzerinde buldum. Mermi 5 metre daha aşayığa gelse bana isabet ediyordu. Her bayram bu tip olayları yaşıyoruz. Bu tip olayların son bulması için ille de bir kişinin hayatını mı kaybetmesi gerekir. Bizler mahallemizde bu türlü insan hayatına zarar verecek olayların yaşanmasını istemiyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.