BAFRA'DA MAÇ TATİL OLDU

BAFRA'DA MAÇ TATİL OLDU

1930 Bafraspor Atakum Belediyespor Maçı Olaylar Sonrası Tatil Oldu Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin 7 haftasında 1930 Bafraspor konuk ettiği Atakum Belediyespor Özgü Bayır’ın golüne 90+3 Gökhan Şen’in karşılıklı gollerin ardından karşılaşmada olay çıkm

A+A-

1930 Bafraspor Atakum Belediyespor Maçı Olaylar Sonrası Tatil Oldu

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin 7 haftasında 1930 Bafraspor konuk ettiği Atakum Belediyespor Özgü Bayır’ın golüne 90+3 Gökhan Şen’in karşılıklı gollerin ardından karşılaşmada olay çıkması sonucu maç tamamlanamadan tatil oldu.

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin 7 haftasında ligde ligde 3. sırada yer alan 1930 Bafraspor 2.sıradaki Atakum Belediyespor’u Bafra Yeni Şehir Stadyumunda konuk etti.

İlk yarısı orta hakem Tuğrul Akkoyun’un düdüğle başlayan müsabakada her iki takımda kontrollü oyunla başladı.Orta saha mücadelesinde geçen ilk yarı da her iki takım da gol bulmakta zorlandı. İlk yarıda 1930 Bafraspor ve Atakum Belediyespor gol bulamayınca her iki ekipte soyunma odasına 0_0 eşitlikle girdi.
İkinci yarı da daha hızlı ve atak başlayan ev sahibi 1930 Bafraspor Atakum Belediyespor kalesine sağlı sollu ataklarla avlukaya aldı.1930 Bafraspor 55 dakika da AYunus’la gol pozisyonunda yararlamadı.60 dakika Nimo ile gol pozisyonun yararlanamayan taraf yine ev sahibi 1930 Bafraspor oldu.Dakikalar 70 gösterirken bu sefer ikinci yarıda ilk ciddi atağında Can’la gol pozisyonundan yararlanamayan taraf Atakum Belediyespor oldu.75 dakika da geliştirmiş olduğu atakların meyvesini Özgür Bayır’ın nefis golüyle 1_0 öne geçen ev sahibi 1930 Bafraspor oldu.Karşılaşmanın uzatmaların 90+3 Atakum Belediyespor Gökhan Şen’le beraberlik golünü buldu. Bu beraberlik golünden sonra gerilen maçta olaylar çıktı.

Futbolcuların ve teknik heyetinde karıştığı olaylarda 1930 Bafraspor kaleci Antönürü Halil İbrahim Şahin karşılaşmanın Orta Hakemi Tuğrul Akkoyon ve yardımcıları Hasan Erdoğan ve Coşkun Yalçın’a verdikleri olumsuz ve taraflı kararlarına kızarak fiili müdahelesinden sonra iyice gerilen karşılaşma sonrası soyunma odasına giden Hakem üçlüsű maça çıkmayarak maçı 90+5 tatil ettiğini söyledi.

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğünün ekipleri olaylara yerinde müdahale ederek büyümesini önledi.
Karşılaşmada her iki takım futbolcuları arasında son dakikalarda çıkan tartışmalar olaylar karşılaşmaya damgasını vurdu.Bu olaylar sonrası bu karşılaşmada gözler Fedarasyonda olacak. Ama 1930 Bafraspor açısından oldukça zor kararlar bekliyor.

Karşılaşma öncesi 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ile Yönetimi ve Atakum Belediyespor Başkanı Mehmet Aydın beraber izlerken çıkan olaylar sonrası her iki kulüp başkanı olayları yatıştırmaya çalıştı.

Atakum Belediyespor’lu bir taraftar ise kendi seyircisinin olduğu yüksek bölümden saha atlayarak hastanelik oldu ve Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

bafraspor-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.