Bafra'da Kütüphane Haftası Kutlandı

Bafra'da Kütüphane Haftası Kutlandı

Bafra Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesinde 58. Kütüphaneler Haftası kutlandı.

A+A-

Bafra Hasan Çakın Halk Kütüphanesi toplantı salonunda yapılan program 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Bafra Hasan Çakın Halk Kütüphanesi Müdür vekili Seyit Ahmet Tütük yaptığı konuşmada,’’Kütüphane’de Hayat Var programına katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Unutmayalım ki kütüphaneler kültür evleridir. Muasır Medeniyetler seviyesine çıkmak ülküsüne ulaşmak için görev alan kurumlarımızdan birisi de kütüphanelerdir. Günümüz dünyasında gelişen ileri teknoloji uygulamaları ile birlikte dijital kitaplıklar veya kütüphaneler gündeme gelmiştir. 

2022 mart ayı itibari ile Bafra Hasan Çakın Halk Kütüphanesi müdürlüğü olarak 6 personel ile hizmet vermekte olup kütüphanemizin üye sayısı 8.344, kitap sayımızı 34.000 adettir. ‘’dedi.

Bafra Hasan Çakın  Halk Kütüphanesi, 58. Kütüphane Haftası Kutlama programında Masallar Küstü adlı tiyatro gösterisi, Kitaplar Konuşuyor adlı skeç, Hikaye Yarışması Ödül Töreni, En çok kitap alıp okuyan ve kullananlara Ödül Töreni düzenlendi.

Programa Bafra Protokolü, siyasi parti temsilcileri ile okul idarecileri, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

bafrada-kutuphane-haftasi-kutlandi.jpegbafrada-kutuphane-haftasi-kutlandi-001.jpegbafrada-kutuphane-haftasi-kutlandi-002.jpegbafrada-kutuphane-haftasi-kutlandi-003.jpegbafrada-kutuphane-haftasi-kutlandi-004.jpegbafrada-kutuphane-haftasi-kutlandi-005.jpegbafrada-kutuphane-haftasi-kutlandi-006.jpegbafrada-kutuphane-haftasi-kutlandi-007.jpegbafrada-kutuphane-haftasi-kutlandi-008.jpegbafrada-kutuphane-haftasi-kutlandi-009.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.