Bafra’da Kutlu Doğum Haftası kutlandı

Bafra’da Kutlu Doğum Haftası kutlandı

Kutlu Doğum Haftası’na yönelik Bafra Yeni Kapalı Spor salonunda program düzenlendi.

A+A-

Bafra Müftülüğü 2016 Yılı Kutlu Doğum Haftası Ekinlikleri kapsamında Yeni Kapalı Spor Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdür Vekili Dr. Fatih Kurt’un verdiği Konferans, Tasavvuf Musiki Konseri ve Sema Gösterisini içeren program düzenledi.

                Bafra Müftülüğü  2016 Yılı Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri ana programı olarak Bafra Müftüsü İsmail Çiçek’in ev sahipliğini  yaptığı program, Millet Vekilleri Orhan Kırcalı-Hasan Basri Kurt, Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Müftü Vekili Osman Ayas, Daire Amirleri, Siyasi parti temsilcileri, Sivil toplum kuruluşu Temsilcileri Din görevlileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

                Bafra müftüsü İsmail Çiçek açış konuşmasında misafir ve katılımcılara teşekkür etti. Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdür Vekili Dr. Fatih Kurt’un konferansında yaptığı birlik çağrısı ve verdiği misaller halkı duygulandırdı. Bafra müftülüğü Tasavvuf Musiki Korosu halkın beğenisini topladı. Aktekke İhsaniye kur’an Kursu öğrencilerinin sunduğu Sema Gösterisi ile program sona erdi.

                Bafra Müftülüğü olarak 2016 Kutlu Doğum Haftasında şehir merkezi ve uzak mahallelerde 70 adet program düzenledik. Daha önce Altınay Mahallesi, Doğankaya Mahallesi, Kolay Mahallesi, Çetinkaya Mahallesi ve diğer mahallelerde programlar düzenledik. Programlarımız ve kermesimiz hafta boyunca devam edecektir. Tüm halkımızı programlarımıza bekliyoruz.

dingorevlileri.jpgen-2.jpgismail-cicek.jpgkuran.jpgmuftuluk-2-001.jpgmuftuluk-001.jpgmuftuluk-3.jpgsiyasi.jpgsemazen.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.