Bafra’da Kuran Kursu Öğrencileri Mehmetçik İçin Dua Etti

Bafra’da Kuran Kursu Öğrencileri Mehmetçik İçin Dua Etti

​​​​​​​Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı için Aktekke İhsaniye Kur’an Kursu talebeleri tarafından Akşam namazı sonrasında dualar edildi.

A+A-

Bafra’da Aktekke İhsaniye Kur’an Kursu talebeleri, Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçik için Akşam namazıyla birlikte Kur’an-ı Kerim okunmaya başlandı.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun yok edilmesi, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek veren talebeler bir araya geldi.

Harekatın başarılı geçmesi ve Mehmetçik'in zaferi için Kuran’ı Kerim okunurken eller semaya açıldı.

Kuran Kursundan yapılan açıklamada,

‘’ Akşam namazından sonra talebelerimizle birlikte Mehmetçik'e, orada bulunan özel harekat polisimize dua edeceğiz. Mevlam orada bulunan askerimizin yar ve yardımcınız olsun. İnşallah şehit vermeden görevini yerine getirecekler. Bizlerde bayraklarla onları karşılayacağız" ifadesini kullandı.

bafrada-kuran-kursu-ogrencileri-mehmetcik-icin-dua-etti-1-001.jpgbafrada-kuran-kursu-ogrencileri-mehmetcik-icin-dua-etti-2-001.jpgbafrada-kuran-kursu-ogrencileri-mehmetcik-icin-dua-etti-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.