Bafra'da Koronavirüsünden dolayı ölen kimse yok

Bafra'da Koronavirüsünden dolayı ölen kimse yok

12 Mart tarihinde Çin'de çıkan virüs Dünya'ya yayılırken bir çok ülke önlemlerini arttırarak virüsten korunma yollarını arıyor.

A+A-

2019 Aralık ayında Çin'in Wuhan kentinde ilk kez ortaya çıkan corona virüsü salgını tüm dünyaya yayılmaya devam ediyor. Belirti veren bir hastalık olan ve özellikle solunum yolu rahatsızlıkları ile kendini belli eden bu hastalığın ilk belirtileri arasında kuru öksürük, ateş, halsizlik, eklem ağrısı, boğaz ağrısı, solunum sıkıntıları gibi durumlar yer alıyor.

Öte Yandan Sosyal Medya'da dolaşan video Bafralıları tedirgin ederken, Bafra'da mı öldü sorusunu da beraberinde getiriyor. Sosyal medya da dolaşan bu video da Covid-19'dan ölen kişinin İstanbul'da vefat ettiği ve 64 yaşında olduğu bilgisine ulaşırken, ailesinin isteği üzerine Bafra'da bir köyde aile kabristanlığına defnedildi. 

Kurallara göre defnedilen cenaze de belediye personellerinin dikkati gözlerden kaçmadı. Ayrıca Ülkemizde 12 Mart'tan itibaren görülen Covid-19 virüsünden Bafra'da ölen olmamıştır.

Bafra Kaymakamlığı, Bafra Belediyesi, Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından bulunan köy dezenfekte edildi, gerekli önlemler alındı, devlet tarafından cenaze defnedildi. Cenazenin sahipleri ailel ise defin işlemlerinin ardından yaşadıkları şehre İstanbul'a geri döndüler.

Barış Medya Grup yönetim kurulu kararı ile habere, haberin videosunu yayımlamak uygun olmayacağını düşünerek eklenmedi. 

Barış Medya Grup

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum