BAFRA'DA KONULAN TABELA SİZİ TERS YÖNE GÖTÜRÜYOR

Bafra'da gün geçmesinki ilginç olaylar tecelli etmesin.Bazen giderken önünüzde yol biter.Bazen tabelaya uyarsınız ters yönde girersiniz.

A+A-

Bafra'da gün geçmesinki ilginç olaylar tecelli etmesin.Bazen giderken önünüzde yol biter.Bazen tabelaya uyarsınız ters yöne girersiniz.

Bafra'da yeni yapılan tofaş kavşağı ile beraber koyulan tabelalar insanlarımız aklıyla oynamaya da devam ediyor. Tofaş kavşağının yapımının üzerinden neredeyse 8 ay geçti, hala üst geçit yapılmadı.Yayalar yolun kenarında bulununan küçük kaldırımdan canlarını riske atarak gidip geliyor.

TABELA SİZİ TERS YÖNE SOKUYOR

Alt geçitten aracınız ile cıktığınız da karşınıza  kocaman bir trafo çıkıyor. Trafonun duvarında ise  "Büyük Sanayiye gider" tabelası mevcut. Fakat tabelada ise gösterilen oklar ters yönü gösteriyor. Bafra'nın dışından gelen bir misafir tabelayı takip etse ters yöne girdi diye ceza yer. 

MASA BAŞINDAN ÇİZİLEN PROJE BU KADAR OLUR

 Samsun'da masa başından uygulama yapan  memurlar bir zamanlar Beşyola Alaçam'a gider tabelasını şehir merkezi yönünü koymuştu.Şimdi sanayiye gider tabelasınısını ise ters yön olarak koydu. Şaşırdık mı hayır. 

Aynı mucit beyin,Samsun Atakum'da anayol ve yan yola aynı anda yeşil ışık yakarak kazaya davetiye hazırlıyor.Bu beyin ancak bu tabelayı buraya koyar.

Umarım yakın zaman da bu yanlışlıktan döneriz de en azından Bafra'ya gelen misafirlere mahçup olmayız. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum