Bafra`da Konservatuvar açıldı

Bafra`da Konservatuvar açıldı

Bafra Belediyesi bünyesinde kurulan Hüseyin Baş Hacıbaşaoğlu Konservatuvarı bugün açıldı.

A+A-

Bafra Belediyesi Konservatuar Okulu TSM, THM, Folklör ve tiyatro olmak üzere 4 dalda hizmet verecek ve 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında faaliyete girecek. 100 öğrencinin okuyacağı okulda haftada 3 gün ders verilecek ve derslerinde başarılı olan öğrencilere diploma verilerek iş hayatına atılmaları sağlanacak.

Konservatuar açılışında Samsun AK Parti Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı konuşmasında, ‘’Konservatuar okulunun Gazipaşa’da olmasını bizler önemsiyoruz çünkü Gazipaşa Cumhuriyet kutlamalarında öncülük yapan bırakın Bafra’yı Türkiye’de ün yapmış olan bir Mahallemizdir. Okulumuzunda burada olması bu birlikteliği daha güzel sağlayacak ve karşılıklı etkileşim gerçekleştirilecektir. Bu binanın yapımında ve burayı Bafra Belediyesi’ne kazandıran ve eşinin adını ölümsüzleştirmek isteyen saygıdeğer büyüğümüz Levelka Hacıbaşıoğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ise, ‘’Bu büyük hizmetin oluşumunda eşinin adını yaşatmak adına bu binayı bağışlayan hanımefendi Levelka Hacıbaşıoğlu’na ayrıca teşekkür ederim. Bafra kültürel açıdan oldukça zengin bir ilçemiz, bu kültürde yaşayan bir topluluğa da ancak böyle bir okul yakışırdı’ dedi.

Konuşmalarının ardından davetlilere verilen ikramların ardından açılış programı son buldu.Konservatuar açılışına, Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Bafra AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar ve davetliler katıldı.

1-370.jpg2-340.jpg3-276.jpg5-114.jpg6-062.jpg7-032.jpg8-019.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.