Bafra’da Kızlar Kıraathanesi Açıldı

Bafra’da Kızlar Kıraathanesi Açıldı

Samsun’un Bafra İlçesinde Bafra Gençlik Merkezi ve Bafra Müftülüğü tarafından GSB Gençlik Hizmetleri Genel Merkez Müdürlüğünce “ Kıraathaneler Aslına Dönüyor” projesi kapsamında Bafra Gençlik Merkezinin ikinci katında “Kızlar Kıraathanesi” yapılan törenle

A+A-

Açılışa Bafra İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB Müdürü Recai Akçer, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ve Bafra Gençlik Hizmetleri Müdürü Fatih Hatipoğlu, Öğrenciler ve Velileri katıldı.


Kızlar Kıraathanesinin açılış kurdelesini Bafra İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ve Bafra İlçe Gençlik Merkezi müdürü Fatih Hatipoğlu ile beraber gerçekleştirdi.


Açılış konuşmasını yapan Bafra İlçe Gençlik Merkezi müdürü Fatih Hatipoğlu; Bafra Gençlik Merkezi ve Bafra Müftülüğü tarafından GSB Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından “ Kıraathaneler Dönüyor” projesi kapsamın da tesis edilen bu güzel mekâna “Kızlar Kıraathanesi” ismini verdik. Bu mekânda Gençlerimizin ihtiyaçlarını doğrultusunda dizayn edildi. Genç kızlarımız ve ailelerinden gelen talip üzerine Merkezimin ikinci katına böyle hoş ve güzel bir mekân açtık. Kızlarımız, öğrencilerimiz ve aileleri burada hem kitaplarını okuyacaklar, çaylarını yudumlayacaklar hem de stres atıp dinlenecekler. Yani burada vakitlerini olumlu şekil de kullanacaklar. Bu vesileyle başta Bafra Müftülüğüne, emeği geçen herkese teşekkür ederiz dedi.

bafra’da-kizlar-kiraathanesi-acildi-1.jpg bafra’da-kizlar-kiraathanesi-acildi-2.jpg bafra’da-kizlar-kiraathanesi-acildi-3.jpg bafra’da-kizlar-kiraathanesi-acildi-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.