Bafra'da ki Kötü Kokunun Sebebi Bu Olmasın

Samsun'un Bafra ilçesinde yaklaşık 6 - 7 ay önce başlayan ve şehir merkezindeki mahalleri ve hatta uzak mahallelleri de (köy) rahatsız eden pis koku yine Bafra'yı sarıp vatandaşları çok fazla rahatsız etmeye başladı.

A+A-

Yeni tip korona ( kovit 19 ) bulaşıcı virüse karşı önlemler kapsamında yaşanan bu zor günler içinde ve sokağa çıkma yasaklarının da içindeyken, bu kokunun evlerimizin içine kadar girip vatandaşları evde oturamayacak duruma getirmesi vatandaşlar tarafından fazla tepki alıyor.

Yetkililer konuyla alakalı bir açıklama yapmazken, bafra55.net haber sitesi olarak konunun üzerinde hassasiyetle durduk ve bugün sedde boyunda yaptığımız inceleme de kokunun SASKi Arıtma tesisinden kaynaklandığını gördük. SASKİ Arıtma Tesisinin karşı kısmında bulunan Kızılırmak Nehrinde ise, arıtmadan gelen atıkları fark ettik . Arıtma suyuna yaklaştığımız da kokunun kaynağının burası olduğunu belirledik ve kameramızla görüntüledik.

Buradan yetkililere seslenerek bu kokunun kaynağını bulmak bizden, sorunu çözmek ise sizden.

Bafra'da ki Kötü Kokunun Sebebi BulunduBafra'da ki Kötü Kokunun Sebebi BulunduBafra'da ki Kötü Kokunun Sebebi BulunduBafra'da ki Kötü Kokunun Sebebi Bulundu

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum