Bafra’da Karne Sevinci

Bafra’da Karne Sevinci

Samsun’un Bafra İlçesi 2018-2018 Eğitim Öğretim yılında Bafra 30 Ağustos İlköğretim okulunda karne günü coşkusu yaşandı.

A+A-

30 Ağustos İlköğretim okulunun düzenledi Öğrencilere Karne verme günü Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Okul öğrencilerine karne verme günü etkinliğinde günün anlam ve önem konuşmasını yapan Bafra İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu;

“ 2018-2019 Ders yılını gerek akademik gerekse sosyal anlamda verimli ve başarılı bir şekilde yaşayarak geride bıraktık.8 Anaokulumuzda 2246 öğrencimize, 42 ilkokulumuzda 6703 öğrencimize, 36 Ortaokulumuzda 8300 öğrencimize ve 22 Lisemizde 7653 öğrencimize verilen eğitimin gurunu yaşıyoruz. Her Birimiz başarılı olabilmek için elimizden geleni yaptınız. Emeklerinizin ve başarınızın sembolü olan karnelerinizi büyük bir mutlulukla aldınız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimize iyi tatiller dilerken, İlçemiz genelinde sorunsuz, başarılı bir eğitim ve öğretim döneminin tamamlanmasında özveri ile çalışan okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, okul personellerimize teşekkür ediyor. Öğretmen ve öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdür Katipoğlu’nun konuşması ardından Bafra İlçe Kaymakamı Ali Fuat türkel şu sözleri dile getirdi.

Kaymakam Türkel,” ’Bu tatil öğrencilerimizin aileleri ile daha fazla vakit geçirebilmeleri, dinlenmeleri ve bol bol kitap okumaları adına iyi gelecektir. Bu dönem verilen eğitimin yanı sıra sosyal kültürel, sanatsal ve spor alanlarında da verimli bir dönem geçirdiğimize inanıyoruz. Sevgili öğrenciler sizlerin yaşamış olduğu karne heyecanına bizlerde ortak oluyoruz. Tatilinizi iyi değerlendirmeye bakıp bol bol kitap okuyup kendinizi geliştirecek aktiviteler yapın. Bugün burada alacağınız karneler, gelecekte sizlere bir ışık olacaktır’’ Dedi.

Kaymakam Türkel’in Konuşmasının ardından Okul Öğretmeni Ayşe Aksoy’un düzenlediği 1/E sınıfı öğrencileri Ankara havası oyunu oynaması ardından okul başarı gösteren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.

 30 Ağustos ilköğretim okulunun düzenlediği karne günü etkinliğine Bafra İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barboros Turna, Öğretmenler, Veliler katıldı.

bafrada-karne-sevinci-8-005.jpgbafrada-karne-sevinci-9-005.jpgbafrada-karne-sevinci-7-005.jpgbafrada-karne-sevinci-6-005.jpgbafrada-karne-sevinci-4-004.jpgbafrada-karne-sevinci-3-003.jpgbafrada-karne-sevinci-1-002.jpgbafrada-karne-sevinci--2.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.