Bafra`da “Kardeş Okul Projesi”

Bafra`da “Kardeş Okul Projesi”

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Bosna Hersek ve Türkiye arasında “Kardeş Okul Projesi” kapsamında Yeşilyazı Ortaokulu ile Edhem Mulabdiv İlköğretim Okulu arasında protokol imzalandı.

A+A-

Bafra Öğretmenevinde gerçekleşen imza törenine Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bafra Belediye Başkan yardımcısı İsmail Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Edhem Mulabdiv İlköğretim Okulu Müdiresi Aida Omersofie, daire amirleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

İmza töreninde konuşan Edhem Mulabdiv İlköğretim Okulu Müdiresi Aida Omersofie “ Türkiye`nin ne kadar misafirperver olduklarını biliyoruz. Kardeş okul projesi kapsamında da Bafra`da olmaktan oldukça mutluyuz” dedi. Aida Omersofie`nın ardından konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “ Bosna Hersek ile ülkemiz arasındaki tarihi ve kültürel bağların ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Bu güçlü bağların gelecek kuşaklara aktarılması için bu önemli bir projedir. İyi bir işe vesile olmanın gururu içerisindeyiz” dedi.

Konuşmaların ardından imza töreni ve plaket töreni yapıldı. Tören verilen hediyelerin ardından son buldu.

1-369.jpg2-339.jpg3-275.jpg4-180.jpg5-113.jpg6-061.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.