Bafra’da kamuya engelli memur alım sınavına yönelik hazırlık kursu başladı

Bafra’da kamuya engelli memur alım sınavına yönelik hazırlık kursu başladı

Bafra ilçesinde bulunan engelli vatandaşlarımıza yönelik kamuya engelli memur alım sınavına yönelik hazırlık kursu başladı.

A+A-

Bafra ilçesinde  bulunan engelli vatandaşlarımıza yönelik kamuya engelli memur alım sınavına yönelik hazırlık kursu  başladı.

Bafra Gençlik Merkezi’nden engelli vatandaşlarımızın kurs görebilmesi için salon talep eden Bafra Görme Engelli Derneği Başkanı Mustafa kaplan talebine olumlu yanıt aldıktan sonra ilçede bulunan engelli vatandaşların kamuya engelli memur alım sınavına hazırlık kursu başlatılması amaçlı Bafra halk eğitim müdürlüğüne talepte bulundu.

Talebi doğrultusunda engelliler adına halk eğitim müdürlüğü Bafra gençlik merkezi müdürlüğü ve Bafra görme engelliler derneği işbirliği içerisinde kamuya engelli memur alım sınavına hazırlık kursu saat 09:00’da başladı.

28 kursiyer bulunan kursla alakalı Bafra görme engelliler derneği başkanı Mustafa Kaplan yaptığı açıklamada,’’ İlçemizde bulunan engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi daha refah ve daha iyi gelecekleri olması amaçlı Her türlü projeyi gerçekleştirmeye çalışıyoruz.  İmkanlarımız elverdiği kadar engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye bugüne kadar devam ettik , bundan sonra da devam edeceğiz . Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğü , Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Bafra Görme Engelliler Derneği Ortak bir projede daha buluştu ne mutlu bizlere ki böyle güzel bir projenin İçinde yer alıyoruz Şimdiden tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum.’’dedi.

bafrada-kamuya-engelli-memur-alim-sinavina-yonelik-hazirlik-kursu-basladi-2.jpgbafrada-kamuya-engelli-memur-alim-sinavina-yonelik-hazirlik-kursu-basladi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.