Bafra’da Kaliteli Eğitimin Adresi Özel Atom Karıncalar Anaokulu

Samsun’un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren ve Bafra’da Kaliteli Eğitimin Adresi olan Özel Atom Karıncalar Anaokulu yeni eğitim öğretim sezonu için hazırlıklarını tamamladı.

A+A-

Samsun’un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren ve Bafra’da Kaliteli Eğitimin Adresi olan Özel Atom Karıncalar Anaokulu yeni eğitim öğretim sezonu için hazırlıklarını tamamladı.
 

Bafra Özel Atom Karıncalar Anaokulu kurucusu Fatma Demirel Bafra55.net haber mikrofonlarına yaptığı özel açıklamada bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve projelerin yanı sıra 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için yapacakları çalışmalar ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.
Bafra Özel Atom Karıncalar Anaokulu kurucusu Fatma Demirel ,’’Okulumuz "Dalcroze + Orff + Gems Projesi + Yoga ve Jimnastik + Tuval+ Ebru ve Kara Kalem Teknikleri ile Resim Çalışmaları + Çok Iyı Derece İngilizce Eğitimi + Seramik + Satranç + Değerler Eğitimi ve Sanatsal Faaaliyetleri ile  yeni eğitim dönemine  ekibimizle birlikte  dolu dolu geliyoruz. 
Bizlerin prensibi yaşayarak öğrenen, aktif, düşünen, fikir ve bilgi alışverişinde bulunabilen bağımsız, cesaretli, tutarlı, duyarlı, saygılı sorumluluk taşıyan, hoş görülü, kendisiyle barışık, özgüveni gelişmiş mutlu bireyler yetiştirmektir. Misyonumuz , geleceğin nesillerini yetiştirmek için; aileleri ile işbirliği içerisinde, eğitim alanındaki gelişmeleri ve faaliyetlerinden etkilenen kişi veya kurumlardan yapılan geri dönüşümleri sürekli takiple, beklentilerin hep önünde, kalitesiyle örnek gösterilen, lider bir kurum olmaktır.
Vizyonumuz ise, Milli ve manevi değerlerine bağlı,Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen,Kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu,İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş,
Sosyal ilişkileri güçlü,İşbirliği ve takım çalışmasına istekli,Biz bilincine sahip, paylaşımcı Değişik görüş ve düşüncelere saygılı,
Yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen,Çevreye duyarlı, Öz bakım becerilerini kazanmış,Sürekli gelişime açık,Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanabilen nesiller yetiştirmektir.’’diyerek sözlerini tamamladı.4-087.png3-137.png1-188.pngesra-001.png6-047.png7-032.png8-024.png9-022.png10-019.png11-012.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum