Bafra'da Kadınlar Gününe Özel Fotoğraf Sergisi

Bafra'da Kadınlar Gününe Özel Fotoğraf Sergisi

Bafra ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Sessiz Çığlıklar" isimli fotoğraf sergisi açıldı.

A+A-

Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi El Sanatları Teknolojisi Bölümü 12. sınıf öğrencilerince ilçedeki bir alışveriş merkezinde açılan sergide, kadına şiddetin anlatıldığı resimlerin yanı sıra el sanatları örnekleri bulunuyor.

Kaymakam Ali Fuat Türkel, serginin açılışında yaptığı konuşmada, kadınların en küçük bir şiddete bile maruz kalmaması ve gereken değerin verilmesi anlamında bir duyarlılık oluşturulduğunu söyledi.

Bu hassasiyetin devam etmesini temenni eden Türkel, "İnsanlığa yakışmayan eziyet, taciz gibi kötü muamelelerden uzak kalmamız gerekir. Kadınlarımız her türlü meslekte başarılı şekilde çalışmaktadır. Bir kadın şiddete uğruyorsa, taciz ediliyorsa hassasiyetimizi fazlasıyla gösterelim, duyarsız kalmayalım." ifadelerini kullandı.

Yarın da açık kalacak olan serginin açılışına Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Melek Çelebi ile öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

bafrada-kadinlar-gunune-ozel-fotograf-sergisi2.jpgbafrada-kadinlar-gunune-ozel-fotograf-sergisi29.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.