BAFRA'DA İŞİTME ENGELLİLERİMİZ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMAYA DEVAM EDİYOR

BAFRA'DA İŞİTME ENGELLİLERİMİZ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMAYA DEVAM EDİYOR

Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü, Ankara/Elmadağ’da yapılan

A+A-

1.Uluslararası Güreş Turnuvasında ve Kahramanmaraş’ta yapılan Türkiye Güreş Şampiyonasında başarılı olan sporcularıyla beraber Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ta yapılan işitme engelliler güreş şampiyonası müsabakaları hakkında bilgi veren kulüp tercümanı Tugay Kurtgözlü;

“İlk gün serbest stilde yarışan sporcularımızdan;

Şenol AYDIN – 66 Kilo – Türkiye 2.si

Savaş ÇAĞLAYAN – 66 Kilo – Türkiye 2.si

Ogün ÖZEN – 74 Kilo – Türkiye 3.sü olarak derece yapıp Takım halinde Türkiye 3.oldular.

İkinci gün oynanan Greko-romen stilde ise;

Şenol AYDIN – 66 Kilo -  Türkiye 1.si

Resul YILDIZ 66 Kilo – Türkiye 2.si

Nihat ZENGİN – 66 Kilo – Türkiye 3.lüğü derecesini yaparak Baframıza Türkiye 2.ciliği kupasını getirdiler.” dedi

Aynı zamanda Bu müsabakalarda yapılan milli takım seçmelerinde kulübümüzden Şenol Aydın, Resul Yıldız ve Nihat Zengin milli takıma çağrıldılar. Ankara/Elmadağ’da yapılan 1.Uluslararası Güreş Turnuvalarında sporcumuz Şenol AYDIN – 60 Kiloda – Grekoromen Stilde – Şampiyona 1.’si oldu.

İlk defa 26-27 Ocak 2013 tarihinde Kahramanmaraş’ta yapılan Türkiye Güreş Şampiyonasında milli takıma seçilen Resul Yıldız ise 66 kiloda – Serbest Stilde – Turnuva 3.oldu

Fakat ne yazık ki Kahramanmaraş’ta yapılan turnuvada milli takıma seçilen Nihat ZENGİN ise sağlık problemleri nedeniyle Ankara’da yapılan Turnuvaya katılamadı.

Ziyarete başarılı sporcuların yanı sıra kulüp yönetimiyle gelen kafile adına Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü başkanı Bülent Kurtgözlü, işaret dili tercümanı Tugay Kurtgözlü aracılığıyla yaptığı konuşmasında; “Bafra’mızın adını bir kez daha tüm Türkiye’ye duyurmuş olmanın gururunu yaşıyoruz. Size ve sizin huzurunuzda kulübümüze destek veren tüm herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler destek çıkıldığı takdirde çok büyük başarılara imza atacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.