Bafra’da İşitme Engeliler Kur-an Kursu Açıldı

Bafra’da İşitme Engeliler Kur-an Kursu Açıldı

Ali Keskin - Bafra55.net /Bafra Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde, Bafra’nın ikinci İşitme Engelliler Kur-an Kursu dualar ve Kur-an Tilavetleri ile açıldı.

A+A-

Bafra Gazipaşa Mahallesi’nde, Bafra’nın ikinci İşitme Engelliler Kur-an Kursu dualar ve Kur-an Tilavetleri ile açıldı. Mevcut olan Kur-an kursuna ulaşım yönünden sıkıntı çeken Gaziosmanpaşa Mahalle sakinleri kendi mahallelerine açılan İşitme Engelliler Kur-an Kursu ile sevinç yaşadılar.

Açılış konuşmasını yapan Bafra Müftüsü Necmettin Kayar: ‘’ Bafra’da Müftülüğümüze ait bir adet engelli kardeşlerimize dönük bir adet Kur-an Kursu vardı, bugün itibari ile Allah’ın izniyle iki oldu. Başkanlığımızın 4-6 yaş Kur-an Kursu olmak üzere ihtiyaç odaklı hafızlık Kur-an Kursları ve engelli kardeşlerimize yapmış olduğumuz Kur-an Kurslarımızla kadınlarımıza, erkeklerimize, çocuklarımıza, yaşlılarımıza camideki bütün cemaatimize asli kaynaklarımızdan Kur-an’ı ve Sünneti anlattığımıza şahidiz inanıyoruz. Bu memleketimizin birliği ve beraberliği için çok önemli ve çok güzel hizmetlerdir, inşallah bu hizmetlerimizin devamı birliğimizin ve beraberliğimizin de devamı olacak, kardeşliğimizin bekası için çok gerekli hizmetler olacak. Ondan dolayı bugün bu Kur-an Kerim Kursumuzun açılışında bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

İşitme Engelliler Kur-an Kursu açılışına Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Müftüsü Necmettin Kayar, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Ömer Kaplan,kurs yerini başlayan Şükrü Doğdu ve Şaban Doğdu kardeşler katıldı.

bafra-isitme-engelliler-kuran-kursu-acilisi-1.jpgbafra-isitme-engelliler-kuran-kursu-acilisi-2.jpgbafra-isitme-engelliler-kuran-kursu-acilisi-3.jpgbafra-isitme-engelliler-kuran-kursu-acilisi-4.jpgbafra-isitme-engelliler-kuran-kursu-acilisi-5.jpgbafra-isitme-engelliler-kuran-kursu-acilisi-6.jpgisitme-engelliler-kur-an-kursu’nun-acilisi-yapildi-7.jpgisitme-engelliler-kur-an-kursu’nun-acilisi-yapildi-8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.