Bafra’da İŞ-KUR müracaatları 17-21 Eylül’de başlıyor

Bafra’da İŞ-KUR müracaatları 17-21 Eylül’de başlıyor

Bafra Milli Eğitim Müdürlüğü’ne alınacak 14 personel için müracatlar 17 Eylül’de başlayıp 21 Eylül’de bitecek. Müracaatlar İŞ-KUR Müdürlüğüne yapılacak.

A+A-

İŞKUR TYP başvuruları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından devam ediyor. Toplum Yararına Program kapsamında temizlik ve güvenlik personeli için müracaatlar esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacak. Yeni eğitim öğretim dönemine kısa süre kala, TYP İŞKUR başvuru ekranı ilan detayları gündeme geldi. İŞKUR TYP başvuru formuyla alınacak olan başvuruların ardından, noter kurası çekilecek.

Peki, TYP başvuruları 2020 nasıl yapılır? İşte, Milli Eğitim Bakanlığı İŞKUR TYP başvuru ekranı ve başvurularla ilgili ayrıntılı bilgiler.

İŞKUR TYP alımı 2020 yeni eğitim öğretim dönemi öncesi ilgi görüyor. Güncel olarak İŞKUR tarafından yayımlanan TYP ilanları için katılımcıların bireysel üye olarak İŞKUR ekranına giriş yapması gerekiyor. Başvuru işlemleri https://esube.iskur.gov.tr/ ve Alo 170 üzerinden yapılacak. İl, başvuru yapılacak ilçe, TYP başlangıç ve bitiş tarihi gibi bilgiler girilerek müracaatlar tamamlanıyor. MEB güvenlik görevlisi ve temizlik personeli alımı başvurularının 21 Eylül'den önce açıklanması ön görülüyor.

İŞKUR TYP BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

İŞKUR TYP iş ilanları İŞKUR tarafından yayımlanıyor. Başvuru ekranı üzerinde TYP numarası, uygulama alanı, başvuru başlangıç-bitiş tarihi, başvuru yapılacak il, başvuru yapılacak ilçe, TYP başlangıç ve bitiş tarihi gibi bilgileri girerek arama yapabiliyorsunuz.

Sadece uygulama alanı kısmını seçerek de aramanızı yapabilirsiniz. Örneğin, MEB güvenlik görevlisi için arama yaptığınızda güncel ilanlar açılıyor.

TYP başvurusu yapmak için bireysel üye olarak giriş yapmanız gerekmektedir. Bireysel üye değilseniz; önce üye olma adımlarını takip ederek İŞKUR Portal Sistemi’ne kayıt olmalısınız.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum