Bafra'da İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bafra'da İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Toplum Destekli Polislik, Bafra'da İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısını Bafra Öğretmenevinde gerçekleştirdi

A+A-

Samsun'un Bafra  ilçesinde genel güvenliğine ilişkin yürütülecek hizmetlerde toplumun katılımını ve desteğini sağlamak, güvenliğine ilişkin sorunları yerel düzeyde tespit etmek ve hizmetleri geliştirmek amacıyla düzenlenen İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleşti

Toplantıya, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Jandarma Komutanı Teğmen Fatih Özer, Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan yaptı. Gökdoğan konuşmasında, "Hiç bir mermi havada kalmaz diyerek, rastgele havaya sıkmış olduğunuz kurşun, düştüğü yerde sevdiklerinizin ölümüne yada sakat kalmasına sebep oluyor dedi. 155 Polis İmdat ihbar hattının kullanılmasının öneminden de bahseden Emniyet Müdürü Gökdoğan, ihbar ettiğiniz de hiç bir şekilde hiç kimse kimin ihbar ettiğini bilemez, vatandaşlarımız da hep şu yanılgı var ben ihbar edersem beni bulurlar. Hayır sizi ben dahil hiç kimse bulamaz çünkü ihbar eden kişilerin bilgileri tamamen saklı kalır.  İlçede ki uyuşturucu olaylarının da düştüğünü açıklayan Gökdoğan, Bafra ilçemizde Bafra Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik ekibi oluşturuldu. Bu ekip yeni kurulmuş olmasına rağmen çok güzel işler başarıyor,  Bafra'da geçen yıla oranla uyuşturucu olaylarında azalma olduğuna dikkat çekti.

Gökdoğan son olarak, "Okul çevre  güvenliği trafik faaliyetlerinde 15 bin öğrenciye çeşitli eğitimler verildi. Yine okul ve çevresinde 15 kişiye emre aykırı davranışlar, kapsamında okul önü izinsiz beklemek kabahatler kanunu madde 32'den cezai işlem uygulandı. yine okul önlerinde toplam 44 okul önlerinde 801 uygulama yapıldı.

155 polis imdat hattını aramaktan çekinmeyin, sizler bizim gözümüz kulağımız olacaksınız, benim polisim nöbet tuttuğu zaman diliminde 5 olaya müdahale ediyorsa bu sizlerin sayesinde neden 20'ye çıkmasın. Bizleri kullanın ve bizleri aramaktan asla çekinmeyin" dedi.


Toplantı konuşmaların ardından görüş alıverişi ile son buldu.

img-9809-600x400.JPGimg-9811-600x400.JPGimg-9824-600x400.JPGimg-9831-600x400.JPGimg-9818-600x400.JPGimg-9841-600x400.JPGimg-9812-600x400.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.