Bafra'da Hz.Peygamber ve İnsan Onuru Konulu Konferans Düzenlendi

Bafra'da Hz.Peygamber ve İnsan Onuru Konulu Konferans Düzenlendi

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Altında Bafra Kültür Merkezi'nde Konferans Düzenlendi..

A+A-

 Bafra belediyesi kültür merkezinde düzenlenen kutlu dogum haftası etkınlıklerı altında ‘’Hz.Peygamber ve İnsan Onuru ‘’ konulu konferans katılımcılar eşliğinde düzenlendi.Konferansda Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Bafra Müftüsü Burhan Keleş ve diğer protokol üyeleri hazır bulundu..

Hz.Peygamber ve İnsan Onuru konulu konferans Saygı duruşu ve istiklal Marşı’yla Başladı..Ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve sonrasında açılış konuşmasında Bafra Müftüsü Burhan Keleş Sahneye çıktı.. Kur’an-ı Kerim tilavetlerini sunmak üzere kıtalar ötesinden gelen bizlerle aynı dili paylaşan 19 mayıs ünüversitesi ilahiyat fakültesi öğrencilerinden Hasan Muhammet ve Hasan Ahmet kardeşler sahneye çıktılar..

Ardından Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı İnsan Onuru Sinevizyonu gelen misafirlere izletildi.Sinevizyonun ardından sahneye çıkan Nihan Akyüz şiir dinletisiyle gelen misafirleri duygulandırdı..Şiir Dinletisinin ardından gecenin konuşmacısı,Hz.Peygamber ve İnsan Onuru Konulu konferanslarını vermek üzere Çankırı Ünv.Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. İlhan Yıldız sahneye çıktı.Gelen misafirlere İnsan Onuru ve Hz.Peygamberimizin kadına, insana nasıl değer verdiğini ve bu konuda birkaç hikaye anlatarak misafirleri bilgilendirdi.Son olarak konferansın ardından gecenin misafiri olan İlhan Yıldız'a konuşmasından dolayı teşekkür edilerek çiçek takdim edildi..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.