Bafra'da Hıdrellez şenliği iptal edildi

Bafra'da Hıdrellez şenliği iptal edildi

4 Mayıs 2016 Çarşamba günü Muş Varto kırsalında yürütülen operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada biri ağır olmak üzere iki asker yaralandı.

A+A-

Alınan bilgiye göre yaralı askerler derhal hastaneye sevk edildi, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen durumu ağır olanBafralıUzman Çavuş Bekir Anıl Erdal sat 13.00’te şehit oldu.

 

Belediye Başkanı Zihni Şahin haberin ilçeyi ve kendisini derin acı ve hüzne boğduğunu belirterek şunları söyledi: “Muş'un Varto ilçesinde çıkan çatışmada Uzman Çavuş Bafralı hemşerimiz Bekir Anıl Erdal şehit olmuştur. Bu büyük acıyı paylaşıyor, ailesine, sevdiklerine hemşerilerime ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Başımız Sağ olsun. Mekânı Cennet olsun. Yaralı askerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Öte yandan Başkan Şahin, şehidin cenaze törenine katılmak üzere,Bafra’yı temsil noktasında Bursa'da yapılmakta olan Samsun Tanıtım Günleri programını yarıda keserek ilçeye döneceğini açıklarken, 6 Mayıs’ta yapılması planlanan Hıdırellez Şöleni etkinliğinin de iptal edildiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.