Bafra'da Hava Durumu

Bafra'da Hava Durumu

Meteorolojiden alınan bilgilere göre Samsun ve çevreleri parçalı ve az bulutlu 22 derece olacak.

A+A-

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Samsun ve çevreleri parçalı ve az bulutlu 22 derece olması bekleniyor. 

Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge genelinin az bulutlu ve açık, Kastamonu, Sinop Ordu ve Samsun çevrelerinin zaman zaman parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarların doğu  ve güneydoğulu yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor. Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacak.

SAMSUN VE İLÇELERİ HAVA DURUMU 

19 Mayıs hava durumu bilgilerine göre ilçede parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklık 22 derece olacak.

Alaçam hava durumu bilgilerine göre, ilçede hava parçalı ve az bulutlu olurken, en yüksek sıcaklık ise 23 derece olacak. 

Asarcık hava durumu bilgilerine göre, ilçede parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklık ise 24 derece olacak. 

Ayvacık hava durumu verilerine göre, ilçede parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklık ise 27 derece olacak. 

Bafra hava durumu verilerine göre, parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklık 22 derece olacak. 

Canik Hava durumu verilerine göre, ilçede parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklık ise 22 derece olacak. 

Çarşamba hava durumu verilerine göre, ilçede parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklık ise 23 derece olacak. 

Havza hava durumu verilerine göre, ilçede parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklık ise 28 derece olacak. 

Kavak hava durumu verilerine göre, ilçede parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklık ise 26 derece olacak. 

Ladik hava durumu verilerine göre, ilçede parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklık 27 derece olacak. 

Salıpazarı hava durumuna göre, ilçede parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklık 25 derece olacak. 

Tekkeköy hava durumu verilerine göre, ilçede parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklık 24 derece olacak. 

Vezirköprü hava durumu verilerine göre, ilçede parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklık ise 27 derece olacak.

Yakakent hava durumu verilerine göre, ilçede parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklık ise 22 derece olacak. 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.