BAFRADA HASTALARDA MAĞDUR DOKTORLARDA

BAFRADA HASTALARDA MAĞDUR DOKTORLARDA

Bafra Devlet Hastanesi Doktorlarının sürekli görevlendirilmesi Bafralıların da canına tak dedi.

A+A-

Bafra Devlet Hastanesi doktorlarının sürekli geçici görevlendirmeyle çeşitli İl ve ilçelere giden doktorlar yüzünden tedaviye gelen Bafralıların çileden çıkmasına neden oldu.

En son Kadın Doğum Uzmanı  Dr. Fırat Çıl'ın Sinop iline geçici görevlendirilmeyle gitmesi, Kadın Doğum polikliniğinde 1 doktorla idare edilmesine neden oldu.  Öte yandan Acil Serviste ise geçici görevlendirmelerin devam etmesi acil servisin de hasta kabulünü zorlaştırdığı gelen bilgiler arasında.

Bafra Devlet Hastanesi'nde kadrolu cildiyecinin olmayışı gelen hastaların geri gitmesine neden oluyor. şuan geçici görevlendirilmeyle hastanede bir cildiyeciyle devam ediliyor. Devlet Hastanesi'nin kadrolu cildiyecinin olmayışı her an cildiye servisinin boşta kalması anlamını taşıyor.

Bafra Devlet Hastanesi'nde ki  doktorların geçici görevlendirilmeyle gitmesi daha ne kadar sürecek bilinmez, 143 bin nüfuslu bir ilçeye ve bölgede ki ilçelere de hizmet eden bir hastane olmasına rağmen sıkıntılar bir türlü bitmiyor. Hastane yönetimi ise  buna bir çözüm bulamazken hastaları mağdur etmeleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum