Bafra’da Güvenli Gelecek Çocuklarla Gelecek Projesi

Bafra’da Güvenli Gelecek Çocuklarla Gelecek Projesi

Samsun`un Bafra ilçesinde Bafra Kaymakamlığı tarafından hazırlanan Güvenli Gelecek Çocuklarla Gelecek proje gösterimi yapıldı.

A+A-

Bafra Fatih Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen programa Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur;

“Trafikle ilgili ülke genelinde bilgilendirmeler yapılıyor. Kısa filmler çekiliyor. Bunların yapılmasının amacı ise toplumu bilinçlendirmek ve kazaları önlemektir. Ülkemizde şöyle bir gerçek var. Çok fazla trafik kazası oluyor. Trafik kazalarında çarpma sonucu araçlarımız, binalarımız, yollarımız, elektrik direklerimiz, dükkânlarımız zarar görüyor. Bunlardan daha önemli insanlarımız ölüyor veya engelli kalıyor. Hem canlarımızı kaybediyoruz hem de milli servetlerimizi. Bizlerin ise burada trafik kazalarını önlememiz veya sıfırlamamız lazım. Bu anlamda yapılan bu çalışmalar son derece önemli” dedi.

Programın sonunda Bafra Kaymakamlığı tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü ile organize edilen Güvenli Gelecek Çocuklarla Gelecek projesinde Emniyet Kemeri ve Bebek Koltuğu konulu 2. Kamu Spot filmi gösterimi yapıldı.

guvenli-gelecek-cocuklara-gelecek-projesi-1.jpg

guvenli-gelecek-cocuklara-gelecek-projesi-2.jpg

guvenli-gelecek-cocuklara-gelecek-projesi-3.jpg

guvenli-gelecek-cocuklara-gelecek-projesi-4.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.