BAFRA’DA ''GÜVENLİ GELECEK ÇOCUKLARLA GELECEK'' PROJESİ

BAFRA’DA ''GÜVENLİ GELECEK ÇOCUKLARLA GELECEK'' PROJESİ

"Güvenli Gelecek, Çocuklarla Gelecek" isimli proje kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ilk spot film "Yaya Güvenliği" eş zamanlı olarak Bafra’da 49 okulda 6 bin öğrenciye eş zamanlı olarak gösterime sunuldu.

A+A-

Programın açılış konuşmasını yapan Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur;

’’Bafra’da da uygulamasını yaptığımız, trafik ile ilgili Emniyet Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile başlattığımız bir projenin farkındalık oluşturması adına bir araya gelmiş bulunuyoruz.

Bu yıl hepimizin bildiği gibi ulusal basın da ve sosyal medyada da takip ettiğimiz gibi İçişleri Bakanlığı trafikte yaya öncelikli bir yıl öne çıkarttı ve öncelik hayatın, öncelik yayanın sloganı ile gündeme taşıdığı ve trafik kazalarında ölümlerin azaltmaya dönük kapsamlı bir çalışmanın yapıldığı bir yıl…  Bizde Bafra olarak acaba bu anlamda ne katkı verebiliriz, kendi şehrimize, kendi çocuklarımıza, kendi insanlarımıza bu farkındalığın gereken yerlere ulaşması için neler yapabiliriz diye düşünürken arkadaşlarımız ile birlikte biraz yerel, kendi çocuklarımız ile bizim oluşturduğumuz kısa filmlerle tüm okullarımız da, önce ilkokul ve ortaokullarımız da başlayarak bir farkındalık oluşturma adına yola çıkmış bulunuyoruz. Tabi bizim yaptığımız bir-iki programla yada proje ile bütün sorunları çözemeyiz ancak trafik eğitimi adına bir adım da olsa ilerleyebiliriz diye düşünerek başladığımız bir iş.

Hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah hedefe ulaşır. Yapılan her şeyin bir katkısı vardır, az veya çok… Emeği geçen arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum’’ dedi.

Program Bafra’da bulunan tüm İlkokul ve Ortaokullarda eş zamanlı açılan "Yaya Güvenliği" spot filminin izlenimi ile devam etti.

Programa Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra İlçe Jandarma Bölük Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Aydın Bulut, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Okul Müdürü Hasan Çelenk ve çok sayıda öğrenci katıldı.

bafra’da-guvenli-gelecek-cocuklarla-gelecek-projesi-1.jpg bafra’da-guvenli-gelecek-cocuklarla-gelecek-projesi-2.jpg bafra’da-guvenli-gelecek-cocuklarla-gelecek-projesi-3.jpg bafra’da-guvenli-gelecek-cocuklarla-gelecek-projesi-4.jpg bafra’da-guvenli-gelecek-cocuklarla-gelecek-projesi-5.jpg bafra’da-guvenli-gelecek-cocuklarla-gelecek-projesi-6.jpg bafra’da-guvenli-gelecek-cocuklarla-gelecek-projesi-7.jpg bafra’da-guvenli-gelecek-cocuklarla-gelecek-projesi-8.jpg bafra’da-guvenli-gelecek-cocuklarla-gelecek-projesi-9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.