Bafra’da Güven Patisserie’nin  Açılışı Dualarla Gerçekleşti

Bafra’da Güven Patisserie’nin Açılışı Dualarla Gerçekleşti

Bafra’da Bafra Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş’ın oğlu Çağrı Bektaş’ın işletmeciliğini yaptığı Güven Patisserie’nin açılışı dualarla yapıldı.

A+A-

Bafra’da Bafra Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş’ın oğlu Çağrı Bektaş’ın işletmeciliğini yaptığı Güven Patisserie’nin açılışı dualarla yapıldı.


Hacınabi Mahallesi Tekel Caddesinde açılış gerçekleştirilen Güven Patisserie’ye katılım bir hayli fazla idi.
Açılışta Bafra Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş açılışa katılan herkese teşekkür ettikten sonra yeni açılan Güven Patisserie’ye bol kazançlar diledi.
Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ise işletmeciliğini Çağru Bektaş’ın yaptığı yeni iş yerinin hayırlı olması ve bol kazançlar  dileğinde bulundu.
Konuşmaların ardından din görevlisinin duası ile birlikte açılış kurdelesi kesildi.
Açılışa Samsun Fırıncılar Odası Başkanı Yılmaz Yiğit, Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetimi, Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Bafra Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk, Bafra Pazar Yerleri Odası Başkanı Ertan Atan, Bafra Elektrik ve Elektronik Odası Başkanı Bülent Kulaksız, oda başkanları, siyasi partilerin belediye başkan aday adayları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire müdürleri, Karaburç Mahallesi Muhtarı Eşref Aşcı, iş insanları, pastane-fırın işletmecileri ve çok sayıda davetli katıldı.

bafrada-guven-patisserienin-acilisi-dualarla-gerceklesti.pngbafrada-guven-patisserienin-acilisi-dualarla-gerceklesti-001.pngbafrada-guven-patisserienin-acilisi-dualarla-gerceklesti-002.pngbafrada-guven-patisserienin-acilisi-dualarla-gerceklesti-003.pngbafrada-guven-patisserienin-acilisi-dualarla-gerceklesti-004.pngbafrada-guven-patisserienin-acilisi-dualarla-gerceklesti-005.pngbafrada-guven-patisserienin-acilisi-dualarla-gerceklesti-006.pngbafrada-guven-patisserienin-acilisi-dualarla-gerceklesti-007.pngbafrada-guven-patisserienin-acilisi-dualarla-gerceklesti-008.pngbafrada-guven-patisserienin-acilisi-dualarla-gerceklesti-009.pngbafrada-guven-patisserienin-acilisi-dualarla-gerceklesti-010.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum