BAFRA'DA FUTBOL MÜSABAKASINDA VAHŞET; 1 KİŞİ YARALANDI

BAFRA'DA FUTBOL MÜSABAKASINDA VAHŞET; 1 KİŞİ YARALANDI

Samsun'un Bafra İlçesinde meydana gelen kaza da bir futbolcunun maç esnasında burnu ve kafasından yaralandı.Olay Gazipaşa Mahallesi, Suni Çim Tesislerinde meydana geldi.

A+A-

Edinilen bilgiye göre Bafra Mevlanaspor ile Kavakspor arasında oynanan futbol müsabakasında Kavaklı oyuncu ile Mevlanasporlu oyuncunun çarpışması sonucu halı sahanın yan tellerine çarpan Kavaksporlu oyuncu Engin Akyol, burnundan ve kafasından darbe alarak yaralandı.

 

YARALI FUTBOLCU HAFIZASINI KAYBETTİ !!!


Mevlanaspor ile Kavakspor arasında oynanan futbol müsabakasında tel örgüye çarpması sonucu burnundan ve kafasından darbe alarak yaralanan Kavaksporlu futbolcu Engin Akyol 112 Acil Sağlık Ekiplerince suni çim sahasında yapılan ilk müdahalenin ardından tedavisinin devamı için Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Bafra Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından yaralı futbolcunun kafasına aldığı darbe sonucu geçici süreli hafızasını kaybettiğini öğrenildi. 

 

Açık Halı Saha Teknik Şartnamesine Bafra'da Uyuluyor Mu?


-Standartlara göre Saha etrafı 3m yüksekliğinde 3,5 mm et kalınlığında, 50x50mm göz aralığında, daldırma galvanizli PVC kaplı helezon tel örgü ile kaplanır.
-Tel örgü gerdirilip bağlantıları yapıldıktan sonra, saha uzun kenarına 4, kale arkalarına 5 sıra gelecek şekilde 5 mm çelik halat gerdirilir, daha sonra gerdirilen çelik halatlar klemenslerle sabitlenir.
-Saha yanları ve kale arkaları 4 m yüksekliğinde 120x120mm göz Aralığında 90-120 numara % 100 polyamid iplikten yapılmış ağ ile kaplanır.
-Saha üzeri 150x150mm göz Aralığında 66 numara % 100 polyamid iplikten yapılmış ağ ile kaplanır.
-Kaleler, 120x120mm göz Aralığında 4 mm % 100 polyamid iplikten yapılmış file ile kaplanır.
Bu şartnameye göre Bafra Suni çim halı sahası beyaz çizgi ile tel örgü arasında 3,5 metre olması gerekirken 70 cm olduğu ölçüldü.


VATANDAŞLARDAN TEPKİ ” BİRİSİNİN ÖLMESİ Mİ LAZIM”


Mevlanaspor ile Kavakspor maçında seyirci olarak gelen vatandaşlar” Biz her zaman maç izlemeye geliyoruz. Fakat bu şartlarda değil futbol oynamak yürümüyor bile sahanın etrafında tellerin kopması çocuklarımızın yaralanmasına neden oluyor. Yetkililer nerede bu sahada illa “ Birinin mi Ölmesi Lazım” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.