‘’Bafra’da futbol hakettiği yere gelecek’’

‘’Bafra’da futbol hakettiği yere gelecek’’

Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü teknik sorumlusu İsmail Edis ve yardımcıları Cemalettin Arslan, Fatih Korkmaz ve Halil İbrahim Şahinoğlu gelecekten umutlular.

A+A-

Teknik sorumlu İsmail Edis ve yardımcıları Bafra’nın genç yıldızlarını yetiştirmek futbolda profesyonelleşmenin önünü açmak için çocuklarla tek tek ilgilendiklerini söylediler. İçlerinde geleceğin Messi’leri, Ronaldo’ları ve Arda Turan’ların çıkabileceğini ayrıca çocukların hayata bakış açılarını, değerlerine sahip çıkmalarını, sağlıklı yaşamalarını, yeteneklerini değerlendirmelerini, birlikte neler yapabileceklerini öğretiyoruz. İsmail Edis şuanda takımda birçok yıldızın olduğunu, önümüzdeki yıllarda profesyonel kulüplerde oynayabileceğine inandıkları çocukların var olduğunu ve Bafra’da futbolun hakettiği yere geleceğine inandıklarını söyledi.

                2004-2005 doğumlularda 2 kategoride Samsun şampiyonu olmuştuk. Bu  sene de sezonun ilk maçında rakibimiz Kavak’ı 7-2 mağlup etik. Bafralılardan manevi olarak yanımızda olmalarını ve desteklerini bekliyoruz.

 

ÖZEL HABER / SEBAHATTİN GÜRGÜRfutebool.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.