BAFRA'DA FUTBOL GÜNLERİ BAŞLADI

BAFRA'DA FUTBOL GÜNLERİ BAŞLADI

Teknik Direktör Sedat Gezer ve kaleci antrenörü İsmail Kurt’un anısına halı saha futbol turnuvası başladı.

A+A-

 

Spora adanmış bir ömür yaşayan, örnek kişilikleri ve başarıları ile her zaman insanlarımızın kalbinde unutulmaz bir şekilde yer alan 1930 Bafra sporun merhum Teknik Direktörü Sedat Gezer ve kaleci antrenörü İsmail Kurt’un anısına gerçekleştirilen TFF destekli Kurumlar arası halı saha turnuvasının açılış gününde ilgi büyük oldu. Turnuva Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in başlama vuruşuyla açıldı. Bafra Müftülüğü ile Bafra Belediyesi arasında oynanan maç öncesi her iki takım kaptanına ve maçın hakemine çiçek veren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, takımlardan turnuvanın düzenleniş amacının unutulmamasını istedi.

Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında oyunculara ve taraftarlara gül ve kitapçık dağıtan Bafra Müftülüğü maçada bu kapsamda hazırlanmış pankartla çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonunun herkes için futbol kapsamında desteklenen turnuvanın maçlarını TFF hakemleri yönetiyor.

 Turnuvaya 20 takım katılıyor. Gruplar 5’li takımlar halinde 4 gruptan oluşuyor. Toplam 20 takımdan oluşan halı saha turnuvası mayıs ayının son haftalarında son bulacak. 4 grupta 5'erli takımların mücadele edeceği turnuvada gruplarda başarılı olan ilk iki takım bir üst tura çıkacak. Turnuvada çeyrek final maçları 16-17 Mayıs, yarı final maçı 18 Mayıs’ta oynanacak. Final maçı ise sürpriz bir organizasyonla yapılacak.

Merhum Sedat Gezer ve İsmail Kurt anısına TFF tarafından desteklenen halı saha turnuvası hakkında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin şunları söyledi: “  Merhum Hocalarımız Sedat Gezer ve İsmail Kurt bizlerin ve tüm Bafralıların gönlünde yer almaktadır. Yaşanılan trajedinin acısını her zaman hissediyorum. Her iki hocamızda örnek kişilikleri ile hatırlanmaktadır. Hocalarımızı elbette her zaman anıyoruz. Ama anılarını sürekli diri tutmak, onları yaşatmak bizlerin, tüm Bafralıların ve spor camiasının vazgeçilmez bir görevidir. Bu yıl ki turnuvamıza Türkiye Futbol Federasyonu herkes için futbol projesi kapsamında tam destek veriyor. Müsabakaları da TFF hakemlerimiz yönetecektir. Bu münasebetle TTF Başkanı Yıldırım Demirören’e, yönetim kurulu üyelerine, federasyonumuzun diğer yetkililerine MHK’ne., TFF Samsun Bölge Müdürlü İbrahim Güven’e, ASKF Başkanlığı ve İl temsilciliğimize, bölge hakemlerimize ayrıca Turnuvamıza Sağılık sponsoru olan Özel Medi Bafra Hasatenesi’ne  teşekkür ediyorum. Bu turnuva aynı zamanda kurumlarımız arasında ki sosyal ilişkilere ve dayanışmaya da katkı yapacaktır. Tüm Bafralıları ve sporseverleri hocalarımızı bir kez daha anmak için müsabakaları izlemeye davet ediyorum.” Dedi. 

turnuva-2012-(2).20120425155121.jpgturnuva-2012-(3).jpgturnuva-2012-(4).jpgturnuva-2012-(5).jpgturnuva-2012-(6).jpgturnuva-2012-(7).jpg

turnuva-2012-(8).jpgturnuva-2012-(9).jpgturnuva-2012-(11).jpgturnuva-2012-(12).jpgturnuva-2012-(13).jpgturnuva-2012-(13).20120425155915.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.